ben windows 10 64 bit kullanıyorum siyah ekran hatası ıcın cozum warmıWin7 de siyah ekran alanlar aero yapsın düzelir düzelmesse benle özel mesaj atın program atıcagım o aeoro yapıyor ben o programla düzelttim
Kardesım nasıl ındırıyoruz hıleyıBeyin olmayınca çalışmıyor.
evet bende karsılastım bi çözemedim yavBöyle bir sorunlar karsılasan varmı
![]()
bende de aynı hata yapamadım bi
Üstte benim yazdığımı okuyarak yapabilirsin dostumAimbot tam olarak kafaya nişan almıyor bende.Çözüm var mı bunun için?Hile çalışıyor herhangi bir sorun yok.Hile için tekrar teşekkür ediyorum.
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.
Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500
Aimbot ON
Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)
Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)
Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)
Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)
Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)
Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)
Awareness ON
SnapLines ESP ON
Health ESP ON
Box ESP ON
Distance ESP ON
State ESP ON
Radar ON
Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
]
- LeftSpace Tutturursun umarım adminim
İYİ OYUNLAR![]()
nasıl yapacaz yardımcı olurmusun siyah ekranaÜstte benim yazdığımı okuyarak yapabilirsin dostum
aynısı bende de oluyor bi turlu anlaymadım nedenevet bende karsılastım bi çözemedim yav
Ben siyah ekrana değil sekmesi aimin sarsıntısı ve kafaya kitlenmemesi için dedim onuPost automatically merged:
nasıl yapacaz yardımcı olurmusun siyah ekrana
Post automatically merged:
aynısı bende de oluyor bi turlu anlaymadım neden
bende çok ugrasdımda bunu ıştıramadımWin 10 benim pc hileyi çalıştıramadım format atmıştım yüklemem gereken programlar mı var acaba yardımcı olurmusunuz ?