Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
y6km6L.png

Böyle Geliyor Gerisi gelmiyor burda takılıp Kalıyor napmam gerek?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
download all dll files from following location
Download Link:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

copy all dll files in hack folder then close everything restart your pc then start game after game start hack, it will work.
same problem with me and i done same now it is working perfect.

download this file from site and install in your computer

Official download link for vcredist_x86:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

click download then select VSU_4 \ vcredist_x86.exe. after download install then restart tencent gaming buddy, start game, then run hack as administrator. it will work, i test on other pc, same problem but after install this it is working.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
En iyi aimbot ayarı nasıl oluyor?Ayarları verebilecek var mı ?
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.

Kod:
Alert ESP ON

(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)

Offscreen ESP ON

(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)

RANGE 500

(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500

Aimbot ON

Draw Fov OFF

(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)

Smooth X6

(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)

Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)

(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)

Predict OFF

(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)

Y Axis OFF

(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)

Aim Key RBUTTON

(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)

Awareness ON

SnapLines ESP ON

Health ESP ON

Box ESP ON

Distance ESP ON

State ESP ON

Radar ON

Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
]

İYİ OYUNLAR :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile çalışmıyor herşey geliyor ve esp çalışmıyor aimbotta f6 basıyorum kaç kere yine yenileniyor geliyor fakat çalışmıyor

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Lütfen yardim edin olmuyo 3-4 kere f6 ya basiyom cmd geliyo hileye res oluyo hic biri calismiyo nabmam lazim ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.

Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500

Aimbot ON

Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)

Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)

Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)

Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)

Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)

Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)

Awareness ON

SnapLines ESP ON

Health ESP ON

Box ESP ON

Distance ESP ON

State ESP ON

Radar ON

Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
]

İYİ OYUNLAR :D
Teşekkür ederim verdiğin ayarlarla çok daha iyi hale geldi :)

dela3 rah ghaly
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Cheat is not working everything is coming and esp doesn't work on the aimbotta f6 I'm pressing how many times it's coming again but it doesn't work

Üye
8 HİZMET YILI
we didnt use in window 10 ?
Post automatically merged:

indidnt you use in window 10?

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hacks Works Fine 8/4/2019 :rem:
asdasdsada.PNG

Üye
7 HİZMET YILI
LSFLATPM hatası alıyorum
Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4 x86" ındırıp yukledım ama hıc bırsey degısmedı bu konuda yardımcı olabılcek var mı hıle calıstırdıgımda çalısmayı durdurdu hatası alıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
@admin004 @admin241 Sayın adminler merhaba, ilk postumu yazıyorum. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.
Herşey iyi hoş lakin, DWOrd Betada hile ekranda sol üstte değilde ayrı bir pencerede DWORD deki gibi , bir önceki versiyondaki gibi ayrı bir pencerede geldin ekrandan kaldırılırsa çok daha başarılı olacaktır. Ekranda F6 uyarısı kaldırılsın, Pencerede içerisinde Flash bir uyarı ve ya kırmızı yanıp sönen gif ilede F6 uyarısı,hatırlatması yapılabilinir..
uYGULama için ayrı bir pencere kesinlikle şart.

Üye
7 HİZMET YILI
Thank you very much for this wonderful hack

I want you to Hack to play Hay Day if possible

Üye
7 HİZMET YILI
Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
başlattan cmd yi ac. C:\windows\system32 konumundayken "net stop uxsms" yazıp enterla. daha sonra tekrar C:\windows\system32 konumundayken "net start uxsms" yazıp enterla. daha sonra hileyi açtığında siyah ekran sorununu çözmüş olacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
benim bilgisayarda da aynı hata veriyor yardim edin

Kod:
İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)

konum: #=zusrPb5Glz9Xx0zMEJhK3CPE=..ctor(IntPtr #=zbgdmkAA=, Int32 #=zMJa2MLA=, IntPtr #=zBPARd3g=, Int32 #=zjDPtB_U=, String #=zysoUJso=)

konum: #=zyfrbu8XhVzM9x0U4GA==.#=z9LMeWN1Qk6xSNskpqw==.MoveNext()

--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---

konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()

konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...