download all dll files from following location
Download Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
copy all dll files in hack folder then close everything restart your pc then start game after game start hack, it will work.
same problem with me and i done same now it is working perfect.
Beyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.En iyi aimbot ayarı nasıl oluyor?Ayarları verebilecek var mı ?
Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500
Aimbot ON
Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)
Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)
Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)
Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)
Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)
Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)
Awareness ON
SnapLines ESP ON
Health ESP ON
Box ESP ON
Distance ESP ON
State ESP ON
Radar ON
Eklenmez , eklense bile direkt ban yersin , belli etmemen mümkün değil.hocam no recoil eklenir mi hileye
Teşekkür ederim verdiğin ayarlarla çok daha iyi hale geldiBeyler bayanlar hile sapasağlam çalışıyor oyuna enjekte ettikten sonra antremana girip hile ayarlarınızı yapın esp çalışmıyor ise f6 ile yenileyin. Yine çalışmıyorsa tekrar yenileyin bazen 2 3 kere yapınca yükleniyor. Adam görünce çıldırıyor diyenler için hileyi şu çekilde ayarlayarak sağlam bir oynanışa sahip olabilirsiniz.
Alert ESP ON
(Yazı olarak ekranın altında çevrenizde "THERE ARE X(x sayısınca) PLAYER'S İN AREA" yazarak bulunduğunuz bölgedeki düşman sayısını yazılı olarak bildirir)
Offscreen ESP ON
(Arkanızdan gelen düşmanı ekranda baloncuk şeklinde yönünü gösterme)
RANGE 500
(Ne kadar geniş alanı görebileceğiniz 100-200-500
Aimbot ON
Draw Fov OFF
(ON yaparsanız sadece daire boyutu ve içindeki en yakın BOX ESP kitleniyor yinede size kalmış)
Smooth X6
(SERTLİK X6dan öncesi sapıtıp mevlanaya dönüyor en iyisi bu)
Fov 60-90 maks 120 (Kilitlenme Büyütlüğü)
(Ne kadar büyük o kadar geniş alan)
Predict OFF
(Tahmin Koşan adama ne kadar önden ateş edeceğinizi ayarlar kullanmanızı önermem doğru nişan alamıyor)
Y Axis OFF
(X6 Gövdeye OFF kafaya aim tutar)
Aim Key RBUTTON
(Kafanıza göre ayarlayın ben bunu uygun görüyorum)
Awareness ON
SnapLines ESP ON
Health ESP ON
Box ESP ON
Distance ESP ON
State ESP ON
Radar ON
Şeklinde ayarlayarak güzel bir kullanım sağlayabilirsiniz...
Her ayar bölümünün altında SAVE LOAD var ayarınızı ayarladıktan sonra SAVE yaparsanız sürekli ayar yapmanıza gerek kalmaz
[
]
- LeftSpace Tutturursun umarım adminim
İYİ OYUNLAR![]()
.NET seteplarını tekrar yapın. Hileyi çalıştırıken sağ tuş yönetici modunda çalıştırın yapın.evet bende karsılastım bi çözemedim yav
başlattan cmd yi ac. C:\windows\system32 konumundayken "net stop uxsms" yazıp enterla. daha sonra tekrar C:\windows\system32 konumundayken "net start uxsms" yazıp enterla. daha sonra hileyi açtığında siyah ekran sorununu çözmüş olacaksın.Siyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.
Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)
Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=zusrPb5Glz9Xx0zMEJhK3CPE=..ctor(IntPtr #=zbgdmkAA=, Int32 #=zMJa2MLA=, IntPtr #=zBPARd3g=, Int32 #=zjDPtB_U=, String #=zysoUJso=)
konum: #=zyfrbu8XhVzM9x0U4GA==.#=z9LMeWN1Qk6xSNskpqw==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()