Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hileli oynamaya alışmışım kralsınız

Üye
7 HİZMET YILI
Hilleyi Yaklaşık 1.5 Aydır Kulalnıyorum Ve Beta Sürümü Olduğunu Biliyorum. Geliştirilip Yeni Full Sürüme Sorunsuz Eklenmesi Gereken Şeyler...

1. Oto Aim Gelmesi Lazım Tuşa Basılı Tutup Aim Almak Bazen Problem Yaratabiliyor.
2. Aim Aldık Diyelim Dürbün İle Ateş Edeceğiz Smook Full 6'Da Ama Yinede Sağa Sola Kaymalar Titremeler Vb Oluyor..
3. Adamalrın Üzerinde Kare İşaret Değilde İskelet İşareti Olması Gerek Neden Mi Kare İşareti Bazen Yakınlık Derecesini Şaşırtıp Yaklaştığında Görmemize Engel Olup Karşı Tarafa Ölmemize Sebeb Olabiliyor.
4. Araçlarla İlgili Şeyler Eklenmeli Örnek Su Altında Gitme Daha Hızlı Gitme Benzin Bitmemesi Gibi Şeyler [ BU ÖZELLİK DAHA ÖNCE BAŞKA BİR HİLLEDE VARDI KULLANDIM ]

Şuanlık Aklıma Gelenler Bunlar... Hille Beta Olmasına Rağmen Başarılı Ama Dediğim Eksiklikler Düzeltilirse Dahada Güzel Olur.. 1.500 TL'Lik Hesabım Var İlk Başlarda Çok Tereddüt Edip Kullanmıştım Ama 1.5 Ay Boyunca Asla Ban Vb Yemedim Sebebi Gözlemlerimce Oyun Süreniz Oyun İçi Hareketleriniz Nasıl Oynadığınız Vb Gibi Durumlar Çünkü 9 Ay Aralıksız Bir Fiil Hille Kullanmıştım Daha Önce Başka Bir Hesapla Hiç Bir Şekilde Ban Yememişti Tekrardan Başladım Oyuna 5 Ay Önce 2 Sezon Hillesiz Oynadım Bu Sezon Hille İle Kasmaya Başladım.. Yani Ban Yemek İstemiyorsanı Oyun İçi Saatinizi İyi Tutun Ve Bot Gibi Oynamayın 10 Kill Alın Hillesiz Minimun Bir Maçtan Daha Sonra Hille İle 20 Kill Alsanız Bile Şikayet Etseler Bile Üstelik Ban Yemeyeceksiniz. Hoşcakalın

Üye
7 HİZMET YILI
herşey çalışıyordu bende.bu gün nedense çalıştıramadım. esp ve radar görünüyor fakat hile aktif degil. ne kadar f6 yapsamda fayda etmedi

Üye
7 HİZMET YILI
Hille Bilgisayarımda Çalışmıyor Diyen Arkadaşlara Sesleniyorum.. Lütfen Okuyun..

İnternetten Driver Booster Yazılımını İndirip Bilgisayarınıza Kurun Eset Veya Başka Bir Antivürüs Proğramı Kullanıyorsanız Kurarken Ve Güncelleme Yaparken Devre Dışı Bırakınız.. Sebebi İse Vürüs Bulup Proğramı Siliyor Zararlı Mı ? Hayır Değil Tek Seferlik Bir İşiniz Olacak Bu Kurup Güncelleme Yaptıktan Sonra Geri Silip Antifürüsünüzden Tüm Bilgisayarınızı Taratabilirsiniz.. Eksik Olan Bilgisayarda Proğramları Otomatik Kurar.. Ekran Kartınız USB Portlarınız VB Gibi Güncel Olmayan Sürücüler Varsa Hepsini Otomatik Günceller... Ürün Anahtarını İnternetten Bulabilirsiniz.. Bu Güncelleme İşlemini Yapmadan Önce Mutlaka Pro Versiyonuna Güncelleyin.. Güncellemesseniz Free Sürümde Tüm Yazılımları Güncellemeyecektir Veya Kurmayacaktır 1 Yıldır Bir Fiil Yaklaşık Kullanırım Geçenlerde Bilgisayara Format Attım Tabi Hilleyi İlkkez Görmüştüm 2 Gün Çalıştıramadım 2 Günün Sonunda Proğramı Kurup Güncelleme Yapmadığımı Hatırladım Ve Kurup Güncellediğimde Sorunsuz Hilleyi Çalıştırdım Hille Çalışmama Sebebi Eksik DLL Hatasıydı.. Ve Sorunu Çözdüm. :) Herkese İyi Oyunlar..

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
cmd ekranı kapanınca oyunda f6'ya basıyorum hicbirsey cıkmıyor sorun bizde mi var acaba?

Üye
7 HİZMET YILI
bende hile downloading plugin list ekranında kalıyor orayı geçmiyor sebebi nedir acaba dığer hileyı kullanıyordum bu yüzden şimdi oda gitmiş yardımcı olabilirmisiniz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Güncelleme geldikten sonra kimse kullanamıyor sanırım

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
downloading plugin list ekranında kalıyor nasıl düzelir?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hile acılıyor oyunda menü geliyor hilenin ama 2 sn sonra hile yok oluyor

Üye
7 HİZMET YILI
Now it doesn't work for me, i downloaded the update, but same problem what was 5-6 days ago, program opening, but absolutely nothing works.

Şimdi benim için işe yaramıyor, güncellemeyi indirdim, ancak aynı sorun 5-6 gün önceydi, program açılıyor, ama kesinlikle hiçbir şey işe yaramıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...