Üye
son güncellemeden sonra çalışmıyor bilgisi olan var mı?
Kardeşim tw ye gerek yok eğer cmd ekranı açılıp hemen kapanıyorsa konuda ki 2 tane olan linkteki visual studio ları kur biri zipyshare den biri de microsofttan bunları kur ve virüs programını kapat düzelir eğer menü gelipte esp çalışmıyorsa oyunu sil tekrar yükle düzeliyor.CR0M4GN0N #9984 dc istemiştin hoca
İlk sayfadaki linkleri indir kur.Şu hataya bi çözüm yok mu ya arkadaşlar? net framework güncelleştirdim yine olmadı.
"
System.ApplicationException: Unable to start service 2changedstatus False
konum: #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
konum: #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
"
iyi de eskiyi nasıl indireceğiz ? detaylı anlatım yapabilir misinben şöyle yaptım. eski hileye girdim hileyi otomatik güncelledi verileri aldı ve sorunsuz oynuyorum, pubg de güncel, hilede
fasmproxye.xe diye bir hata alıyorum yardımcı olurmusunKardeşim tw ye gerek yok eğer cmd ekranı açılıp hemen kapanıyorsa konuda ki 2 tane olan linkteki visual studio ları kur biri zipyshare den biri de microsofttan bunları kur ve virüs programını kapat düzelir eğer menü gelipte esp çalışmıyorsa oyunu sil tekrar yükle düzeliyor.
Dword hacki mi kullanıyosun kardeşim şuanben şöyle yaptım. eski hileye girdim hileyi otomatik güncelledi verileri aldı ve sorunsuz oynuyorum, pubg de güncel, hilede
Olmadı ya. baska bi çözümü var mı acaba? windows 10 64 bitİlk sayfadaki linkleri indir kur.