Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
selamın aleykum bende hile acılıyor ama hıleyı aktıf edemiyorum nasıl aktif edecem yardım pls

Üye
7 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
bu sekılde oluyor hersey ekrana gelıyor ama fsp ve ladar gorsdermıyor nekadar f6 da yapsakgoruntu yok aım calısmadda olur bana sadece ladarı lazım gerısınde ben bılegıme guvenıyorum zaten kardesım normaldede oynaya bılıyorum sıkınyı yok gelsın ısdeyen karsıma hılesız odada kapısalım proplemde degıl ama karsındakı kısıler 400 metreden sıkmaya baslıyor sende salak salak adam arıyorsun nerde dıye sesde kasamıyorsun proplem oluyor kardesım yoksa bızde proplem yok ladarı 15gundur kullanıyorum daha once ladar falan yokdu bızde yuklemıyordum bıle hıleyı ama bakdım kımı ucuyor kımı duvardan sıkıyor kımı daha gormeden bomba atıyor kımı daha kafayı cıkartmadan sıkmaya baslıyor oyunun zevkı olmuyor anladınmı sımdı herkezde aynı sey olunca ozaman adamın karsısında caresız kalmıyorsun hele bırde tlfndan oynayıpda emılotorre eslesmen olursa 2 dkk dayanamıyorsun oyunda adam senı bot gıbı gelıp harcıyor
Yav canım kardesım benım anlamıyormusun hıle guncellenecek veya ılgılenılecek bı sakın bı sabırla beklesene anlamıyormusun herkes bekliyor

Üye
7 HİZMET YILI
win 10 kullanıyorum 8 AYDIRDA çok hile gördüm çok farklı hileler kullandım fakat hocam bu güncellemeden sonra hile acılıyor radar simgesini görüyorum esp çalışmıyor f6 basıyorum yok tık yok 2 günden beri kahroldumm

Üye
7 HİZMET YILI
win 10 kullanıyorum 8 AYDIRDA çok hile gördüm çok farklı hileler kullandım fakat hocam bu güncellemeden sonra hile acılıyor radar simgesini görüyorum esp çalışmıyor f6 basıyorum yok tık yok 2 günden beri kahroldumm
Reis sabırlı ol hıle guncellenecek 0.12 ye göre guncellenır galıba sabır söylerler zaten

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
please Update new video of this new hack new version pubg @nader11ndeu

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunu 0.12 ye güncellediğiniz takdirde sizdede çalışır. 0.11.05 te kaldığı için oyununuz ve hile 0.12 ye göre ayarlandığından problem yaşıyosunuz. Ben yükselttim ve şuan bende çalışmaya başladı

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Siz şakamısınız hacılar adamlar hile için çalışıyor dedikten sonra oyuna girdim ve hile çalışıyor alın size ekran görüntüsü alttanda versiyona dikkat edin. Bilgisayar kullanmasını bilmiyorsunuz gelip burda eleştiri yapıyorsunuz. Önce adam gibi bilgisayar kullanmasını öğrenenin sonra gelin burda eleştirinizi adam gibi yapın!

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
7 HİZMET YILI
sistem bilertilen dosyayı bulunamıyor diyor konumu dili falan türiye Türkçe yaptım

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yanıtlarıınz için teşekkür ederim gos loader'de http hatası alıyorum ne yaptıysam aynı hatayı alıyor yanıtlamışken bunuda bilen varsa yazabilir mi

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gos external'i sorunsuz acabilen var mı http hatasi alıyorm da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...