Hile Pubg yeni güncellemesine göre ayarlanması gerekiyor. bu yüzden hile şuanlık Tam olarak aktif değilwindows 8.1-de calismiyor !
Pubg 0.12..0 sürümünde henüz çalışmıyor bildiğim kadariyla güncelleme ile birlikte kodlarda da oynama yaptiklari icin bekliyoruz ilgileniyorlarEkli dosyayı görüntüle 18207
Post automatically merged:
bak bakalım su hıle suan calısıyormu kardesım yada sorun ne soyle bakalım bılıyorsand a bızde calısmıyor
kanka bilyomda ben diyer hiyleni kulaniyordum sonra bu cikdi hile canisyorda amma eps aim bot bilmem baska ozelliklerde calismiyor menu gosteriyorHile Pubg yeni güncellemesine göre ayarlanması gerekiyor. bu yüzden hile şuanlık Tam olarak aktif değil
sende degil yani sorun
Ekli dosyayı görüntüle 18207
Post automatically merged:
bak bakalım su hıle suan calısıyormu kardesım yada sorun ne soyle bakalım bılıyorsand a bızde calısmıyor
valla kardeş ilk girdiğimde çalışmıyordu dün ama bugun girdim gayet sağlıklı birşekilde çalışıyor hiçte birşey yapmadım olduğu gibi girdimreis sen çalıştırdm diyosn ama nasıl yaptın kardeş
aynen işte pubg güncellemede baya şey değiştirdi heralde verdiği açıklarıda kapattı yada başka bir yoldan yürüdü ondan göremezsin Tüm hileler ayni bende baktimkanka bilyomda ben diyer hiyleni kulaniyordum sonra bu cikdi hile canisyorda amma eps aim bot bilmem baska ozelliklerde calismiyor menu gosteriyor
PUBG Nİ güncellesaatımı degısdırcez kardesım
hayır valla hile misgibi çalışıyor sen çalıştıramıyosan o senin şeyligin hile miss gibi çalışıyor esp felan aimbot herşey çalışıyor ama ben sadece esp kullanıyorumKimsenin bir cacik yapcagi koycagi yok kardezim bedava beklemeyin baska sayfalardan bulun indirin herkez cayir cayir kullaniyor suan bu siteye bagli olanlar sadece bekliyor konu basligina calisiyor yazildi tamam hile guncel oldu len hile calismiyor bile acilsada ladar esp hicbiri aktif olmuyor kimse bedava beklemesin baska careler bulmaya baksinlar
açamamış olabilirmisin esp yi ?
Resim at.