Üye
Bendede ayni sey menu ve hersey var amma guncelden sonra calismiyo esp felan
Bende Win 10 Bendede calismiyo Resimdeki gibi geliyo hersey amma Esp ve Digel Seyler Aktif Olmuyor Neden?Hile pubg nin yeni versiyonuna göre ayarlı zaten. Hilenin çalışması için pubg versiyonunuzun "0.12.0.11021" olması gerekmektedir. 0.12.0.11021 olmasına rağmen eğer adamları çizmiyorsa önceki hile de çalışmıyordu o zaman sizde ? Hilede problem yok. Bakıyorum problem var diyen herkes win7 kullanıcısı. Gidin sisteminizi upgrade edin.
![]()
Resim at.
Resim at.
aynen bendede böyle oluyor sadece radar calısıyorRadar çalışıyor aimbot esp hiç birşey çalışmıyor.Güncellemeden önce çalışıyordu
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapf6 ya 5 - 6 defa denedim
çalışıyor aga hepsi. Oyunu güncellemen gerek yoksa çalışmaz. Eski sürümde bende çalışmıyordu ve güncelledikten sonra hepsi çalışıyoresp sende sorunsuz çalışıyor mu ?
Load yapıyorum hile ekranı geliyor fakat daha ilerisi olmuyor hiçbiri çalışmıyor.
merhaba arkadaslar hile bende de calismiyor. herseyim güncel ve win 10 kullaniyorum. hileyi calistirirken cmd geliyor plugin ler yükleniyor cok kisa süreligine hile menüsü geliyor cmd kapaninca menü de kayboluyor. ayrica arabadan inememe durumu da yasadim. yardimci olurmusunuz lütfen