Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..
??lenmeyen ?zel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyas?n? veya bütünle?tirilmi? kodunu ya da ba??ml?l?klar?ndan birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyay? bulam?yor.
Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)
Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- ?zel durumun olu?turuldu?u ?nceki konumdan ba?layan y???n izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
kardeşim daha yeni tekrar denedım guncellemeyle alakalı degıl bu hersey guncell ekran kartı dahılwin 10 a upp edip öyle deneyin sorun yaşamazsınız win 7 ve 8 de sık sık problem yaşamanız doğal.
Şuan ben sorunsuz kullanıyorum
kardeşim daha yeni tekrar denedım guncellemeyle alakalı degıl bu hersey guncell ekran kartı dahıl
hocam hile açılıyor pluginler yükleniyor menü 2 saniyeliğine geliyor fakat geri kapanıyor f6 ya felan basıyorum ama kesinlikle gelmiyor geri.10. ele girecem birazdan hep wintahmin özelligi cok iyi
yapamayanlar bu mesajı beğensin yardim edeyim
Aynısı bende de var açılıyor 2-3 saniye menü duruyor sonra kendiliğinden kapanıyor.DOSTUM HACK MENUSU ACILIYOR AMA ESP FALAN CALISMIYOR F6 YA BASMAMA RAGMEN GELMIYOR HICBIR SEKILDE NASIL DUZELTICEZ ;?
aynı sorunu yaşıyorum ben de kendini pat diye kapatıyor önceki sürümde en azından wallhackı kullanabiliyordum.Neden bu sorun acaba
bana yardım edermısın10. ele girecem birazdan hep wintahmin özelligi cok iyi
bende yardım istiyorum10. ele girecem birazdan hep wintahmin özelligi cok iyi
reis bu hack i kaldırmıssınız öbür 2.beta çalışmıyor pc de sıkıntı yok yanı sadece radarı çalışıyor youtubede ne yaptıysanız aynısını yaptık olmuyorHilede buna sebep olacak hiçbir şey yok. Kendi bilgisayarınızın problemlerini lütfen hileye yormayalım.