Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐▂▃▅▆█⭐█▆▅▃▂⭐
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
arkadaşım sanırım idrak etme sorunun var diyorum ki BENDE KULLANIYORUM VE SORUN YOK HİLEDE DİYORUM ÇALIŞIYOR DİYORUM İSTEYENE YARDIM EDERİZ DİYORUM nesi atıp sıkmak bunun ne halin varsa gör derler adama.

Kardeş kimsede çalışmayan şey sende nasıl çalışıyor çok garip. Bir video falan yapsan da herkes faydalansa olmaz mı ?

dela3 rah ghaly
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
:(the CMD is open but ESP, AIMBOT etc doesn't work / CMD açık ancak ESP, AIMBOT vb. çalışmıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
akşam gelirim diyorsun smdıde guzel kardesım hileyi acmayı biliyoruz bı hata var ama nerede blmıyorum onceden kullandgım hıle smdı hata verıyor

Dostum ne diyim 7 8 arası müsait olacağım yardımcı olurmusunuz diyorsunuz oluruz diyoruz sonra da hileyi açmayı biliyorum diyorsun hata var evet nerede bilmiyorsan , hatasız oynayan bizler neyin nasıl olacağını bildiği için oynuyor şuan saat 17:42 biraz sabredersen yardım edeceğim elimden geldiğince

Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim hata bu herşey açılıyor ama çalışmıyor
Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
System.ApplicationException: Unable to start service 183changedstatus False
konum: #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
konum: #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
Loading Plugins..

author : Rexy
name : AdvancedESP
version : 1

author : LeftSpace
name : Aimbot

name : Awareness

name : ESP

name : Radar

All Plugins Loaded

Üye
8 HİZMET YILI
grELPZ.jpg

Böyle bir hata alıyorum sebebi nedir ;?

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar yardımcı olacak varmı ? lütfen oyunun tadı çıkmıyor..
ya 1 saatir bekliyorum lütfen ya hiç kimsemi bakmaz bu konuya. :/
6ad6N9.png

Üye
7 HİZMET YILI
bende ekran görüntüsü atcam ama becremdim bunlar yok bende ufak bi pencere acılıyor kalıyor ölee bişey kapatmamız gerekmi yada başka ne yapmamız gerek bilemedim

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaslar guncel hıleyı kurdum ancak fastproxy32 hatası verıyor acmıyor. çozumunu bılen var mı

Üye
7 HİZMET YILI
akşam gelirim diyorsun smdıde guzel kardesım hileyi acmayı biliyoruz bı hata var ama nerede blmıyorum onceden kullandgım hıle smdı hata verıyor

Ayrıca bugün ilk denediğimde bende de hata vardı esp çalışmıyordu sadece çevremdeki adamların sayısını gösteriyordu diğer hiçbir özellik çalışmıyordu , bir kaç değişiklik yaptım ve yeniden girdim sorun düzeldi bende diyorum ki bunları anlatmak yerine bağlanarak uygularım yardımcı olurum diyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

??lenmeyen ?zel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyas?n? veya bütünle?tirilmi? kodunu ya da ba??ml?l?klar?ndan birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyay? bulam?yor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- ?zel durumun olu?turuldu?u ?nceki konumdan ba?layan y???n izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

Hata bu defender kapalı wın10 guncel virus programı yok yonetıcı olarak calıstırdım ama hala aynı yardım edebılırsen sevınırım
yardimci ola bilirmisin ? her sey oldu hile aktiv amma hic bisey goremiyorum esp ler falan calismiyo

Üye
7 HİZMET YILI
admın hılede radar ve yazılar cıkıyor ama calısmıyor yanı gostermıyor adamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...