yardımcı olursan çok güzel olur vallaBeyler bir arkadasla ilgileniyorm bittiginde başka kişilere daha yardımcı olmaya calısacagım
yardımcı olursan çok güzel olur vallaBeyler bir arkadasla ilgileniyorm bittiginde başka kişilere daha yardımcı olmaya calısacagım
Kardeşim ben yapamadim yapabilen varsa bilemiyorum . Win 10 da saglam calisiyorwindows 7 de oluyormu hile
Kardeşim ben yapamadim yapabilen varsa bilemiyorum . Win 10 da saglam calisiyor
sameselam arkadaslar oyundayken hile ekranı geliyor ama oyun içinde herhangi bir değişiklik yok sebebi nedir?yada ayarlarmı yanlış?ama ayarların yanlış olduğunu sanmıyorum.yardım lütfen..
reis olmadı sunucu bulunamadı dedi şifre :77x7irBeyler bir arkadasla ilgileniyorm bittiginde başka kişilere daha yardımcı olmaya calısacagım
kardeşim bende o da açılmıyor girişte LSFLATPM hatası alıyorum verdiği programları ındırdım o da hata veriyorr neden acabawin7 de calısmıyormu arkadaslar bosa ugrasmayalım. bı babyıgıt yokmu yardım edecek. hıle acılıyor fakat kutu ıcıne almıyor anten acılmıyor menu gelıyor sadecec
bendede ayni hata varkardeşim bende o da açılmıyor girişte LSFLATPM hatası alıyorum verdiği programları ındırdım o da hata veriyorr neden acaba
not working whit me....what can i do?Elinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
bende radar gelio ama adamları ne kutuya alıyor nede aim çalışıyor yardım edermsiinBeyler bir arkadasla ilgileniyorm bittiginde başka kişilere daha yardımcı olmaya calısacagım
yaptım olmadı hepsini tek tek yaptım ama 0.11 de 0.12 de fasmproxy32 hatası veriyorWin 10 Kullananlar Şu adimlari izleyerek bi deneyin olmaz ise anydesk ten yardımcı olym
Hile hata vermemesi, esp çalışması için lütfen şu linkten:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1. Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın.
2. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin.
Daha sonra
+Tencent Gaming'in dilini Türkçe yapin
+Pubg Dilini İngilizce yapin ve Hileyi acin deneyin olmaz ise pm den yazınız.
Dostum dediklerini yaptım ama hile açılıyo radar geliyo adamları göstermiyo yardımcı olurmusun?Beyler bir arkadasla ilgileniyorm bittiginde başka kişilere daha yardımcı olmaya calısacagım