tam olarak aynısını bende yaşıyorum ne yapmam gerekli acaba arkadaşlar ? win10 kullanıyorumhıleyı acıyorum
dowloadıng plunıg lıst .. yazıyor
5tane yesıl dll yazan yazı gelıyor sonra oylece kalıyor calısmıyor
yapan varsa yardımcı olabılırmısınız
cözümü varmı bunun
tabikide var ne kadar az belli edersen o kadar az ban yeme riskin olur sadece adamların nerede olduğunu görsen yeter zatenAimbot ban riski varmıdır acaba ?
[Cum Nis 19 02:10:04 2019] Debug: web version : "3.0.4.7" current version 3.0.4.7
[Cum Nis 19 02:10:04 2019] Debug: default Language: "tr"
[Cum Nis 19 02:10:04 2019] Debug: FontLoader Loaded
[Cum Nis 19 02:10:05 2019] Debug: async models initialize
[Cum Nis 19 02:10:08 2019] Warning: libpng warning: iCCP: known incorrect sRGB profile
[Cum Nis 19 02:10:10 2019] Debug: rWeb : "1"
[Cum Nis 19 02:11:22 2019] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching..
[Cum Nis 19 02:11:23 2019] Debug: [+] InjectionCore : Data Fetching Success..
[Cum Nis 19 02:11:23 2019] Debug: [+] InjectionCore : Waiting for action..
[Cum Nis 19 02:11:25 2019] Debug: [+] InjectionCore : External Started
0.11 de mi yoksa 0.12 de mi deniyorsun ben 12 de yapıyordum olmadı 11 denedim oldu programı yönetici olarak başlat öyle dene 0.11 i olma ihtimali yüksek bende öyle olduHileyi İndirdim Açtım Fakat Oyunun İçersinde Esp Radar Felan Göstermiyor Acaba birşeyleri Benmi Yanlış Yaptım Esp Çubukları vs onlarda Gelmiyor 3-4 defa f6 yaptım
tencenı games sil app datanın ıcındende sıl pcde hıcbır sekılde bı kalıntısı kalmasın sonra tencenı games ındır. pubg yı tencenı gamesten yukleme sıtesınden yukle sonra oyunu ac ana ekrandayken epsyı calıstır egıtım moduna gır gelmemısse F6 ıle yenıle mutlaka gelıcektırçözümü neyse söyle bizde yapalım kardeşim
he bırde oyunun surumunun 0.12 oldugundan emın ol. facebook ekranındayken sol ust kosede yazıyor. epsyı yaparkende 0.12 olanı yukle dersıntencenı games sil app datanın ıcındende sıl pcde hıcbır sekılde bı kalıntısı kalmasın sonra tencenı games ındır. pubg yı tencenı gamesten yukleme sıtesınden yukle sonra oyunu ac ana ekrandayken epsyı calıstır egıtım moduna gır gelmemısse F6 ıle yenıle mutlaka gelıcektır
kusura bakma bıraz gec cvp verdım ama ınan sabahtan berı herkeze cok sınırlendım kımse ne acıklama yaptı nede yardımcı oldu ısını halleden uzadı gıttı ona sınır oldumtencenı games sil app datanın ıcındende sıl pcde hıcbır sekılde bı kalıntısı kalmasın sonra tencenı games ındır. pubg yı tencenı gamesten yukleme sıtesınden yukle sonra oyunu ac ana ekrandayken epsyı calıstır egıtım moduna gır gelmemısse F6 ıle yenıle mutlaka gelıcektır
Post automatically merged:
he bırde oyunun surumunun 0.12 oldugundan emın ol. facebook ekranındayken sol ust kosede yazıyor. epsyı yaparkende 0.12 olanı yukle dersın
bu arada epsyı yonetıcı olarak calıstır ve oyun tam ekran modunda kesınlıkle olmasıntencenı games sil app datanın ıcındende sıl pcde hıcbır sekılde bı kalıntısı kalmasın sonra tencenı games ındır. pubg yı tencenı gamesten yukleme sıtesınden yukle sonra oyunu ac ana ekrandayken epsyı calıstır egıtım moduna gır gelmemısse F6 ıle yenıle mutlaka gelıcektır
he bırde oyunun surumunun 0.12 oldugundan emın ol. facebook ekranındayken sol ust kosede yazıyor. epsyı yaparkende 0.12 olanı yukle dersın
kusura bakma bıraz gec cvp verdım ama ınan sabahtan berı herkeze cok sınırlendım kımse ne acıklama yaptı nede yardımcı oldu ısını halleden uzadı gıttı ona sınır oldum
team den yardımcı olabiirmisinhile calısıyor gayet iyi 1.sayfada ki açıklmayı yapın çalısıyor oyundayım suan 03.13