Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
What settings do i need in performance? ESP and AIMBOT do not work, radar shows no players.

Üye
7 HİZMET YILI
şu problemi çözün artık yhaa düşmanlar görünmüyor kaçkere kapatıp açtım olmadı

Üye
7 HİZMET YILI
hey guys I have a problem. I don't have circle in the middle of screen and I can not see the enemy. could someone help me plz

Üye
7 HİZMET YILI
I figured out the problem, HACK DOES NOT WORK WITH CERBERUS 1.4 EMULATOR DETECTED BYPASS AND XPOSED, devs please make version that works with tencent gaming buddy with xposed and cerberus 1.4 please.

Üye
10 HİZMET YILI
Kod:
Downloading Plugin List..

Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]

Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]

Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]

Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]

Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]

Loading Plugins..

Search..

Search DONE..

author : Rexy

name : AdvancedESP

version : 1

author : LeftSpace

name : Aimbot

İşlenmeyen Özel Durum:

name : Awareness

System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)

konum: #=zp5bMI27kaKFKPQIDgyoRt5s=..ctor(IntPtr #=ze6e$Oek=, Int32 #=zZUYJm0s=, IntPtr #=zI_VWHxI=, Int32 #=z2jefeXk=, String #=zwzgjSL4=)

konum: #=z37xCXtKABRQ6FUoBlQ==.#=zDYmhUiYGEoGw4f5Xag==.MoveNext()

--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---

konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()

konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

name : ESP

name : Radar

All Plugins Loaded

Burdan ben Hiç bir şey anlamadım bu çıkıp alabiliğim kadarını kopyaladım ve sonra CMD direk kapanıyor Hile çalişmiyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben önce hileyi acıp sonra oyuna girip yükle yapıyorum calısıyor diğer türlü calısmıyordu bi deneyin istersenız

Üye
7 HİZMET YILI
why is old DWORD hack deleted Few DAys ago I loved that hack … ...from the day it is deleted I am not playing pubg much new hack is not as good as was the old one
can we get that hack back???

• Like
Tepkiler: ViN
Üye
8 HİZMET YILI
hocam bizim dword hack imizi verin bu hilede ne yaparsam yapayım olmuyor fasm hatası çözumude öyle bişey yok kaç kere denedim

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hileye rakip oyuncuların ismi eklenirse daha güzel olur bence en azından bot olduklarını bilsek daha kolay ünvan görevlerini yapabiliriz

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi Açamadım Açılıyor her şey geliyor ama adam göstermiyor ve aim bot çalışmıyor hiç bir komut olmuyor kaç kere f6 basıyorum ama gene aynı bu bi program vermişsiniz onu indirdim kurdum ama gene olmadı

Üye
7 HİZMET YILI
olá, primeiramente ótimo trabalho ! preciso de uma ajudinha sua ! oque eu devo fazer ? olhe essa imagem !
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
muito obrigado !

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi normal bir şekilde açıyorum oyun içinde hile menüsün falan açılıyor fakat oyun içinde Wallhack vb. çalışmıyor birçok kez F6 yada basıyorum fakat rakipplerin yerlerini falan göstermiyor başta paylaştığınız linkide indirdim hepsini yükledim fakat çalıştıramadım.

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim hileyi açıyorum hile açılıyo hemen saniye sonra kapanıveriyor hile neden bi yardımcı olursan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...