Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
@LeftSpace Hocam herşey güzel eline sağlık fakat hiledeki tek sorun esp de kendi adamlarımızıda mavi kutucukta ve line hat cizgisinden gorebiliyoruz onuda düzeltebilirsen tadından doyum olmaz :)

Üye
7 HİZMET YILI
Herşeyi yaptığım halde cmd ekranında .dll yazıları geliyor öylece kalıyor hileyi açmıyor bunu çözen yapan biri var ise bana acilen dönsün

Üye
7 HİZMET YILI
its not working at all its show me the green words and no thing happen idawnolad c++ and i followed the video more and more but its didnt change i need help here plz
Post automatically merged:

Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar eski sürüm üzerinden hileyi açamıyoruz. Silip tekrar yükledim ama yine çalışmıyor yardımcı olurmusunuz önceki sürümden farkı ne nasıl yüklemeliyim programı

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Hileli Girecek 3 Kişi arıyorum. Kendim olabildiğince iyi oynuyorum Taç 3 Rütbesindeyim. Geçen sezon AS rütbesinde idim. Rastgele ekiple girince Tek başıma hile olsam bile belki 4,5 adet Full Hileli squadlar geliyor karşıma. 2 sini kes 3 ünü kes illa ölüyoruz bir süre sonra. Sabaha kadar oyundayım. Seri seri Maç kazanıp rütbe atlayabiliriz. Mikrofon var. Gelecek Arkadaşlarda mikrofon olursa iyi olur. İnfo ve strateji önemli.

Kullanıcı Adım : Puccanis - Kullanıcı ID : 5381152929 Ekleyin en geç maçta olursam 10 dakika içinde kabul ederim.

ungrateful
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
how to select options ? enter key dosent work.
yon-tuslari.png

Üye
8 HİZMET YILI
esp isn't working in my windows 7, even if I press F6. it say on the screen system exception: open: can't open device handle status: 0 c0000061 at #=zboxfZKUbrp6YxNIJcrJ9414=.#=zRn$0en9aiCCw<>. how can I handle this? please :)

Üye
8 HİZMET YILI
ana ekrandan her şeyi seçiyorum ayarlıyorum ama oyuna hıle gelmıyor sol allta memoryhacker.org yazıo ama hıle calısmıo lutfen yardım edebilirmisiniz

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hileyi Açınca Oyun Çok Kasıyor Neden Bİlen Varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...