- Yasaklandı
- #3,141
Dostum Win 8.1 yapabılıyorsan gosterır mısınHile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim
Not : Win 10 !
Dostum Win 8.1 yapabılıyorsan gosterır mısınHile yi yapamayanlar pm atsin yardımcı olmaya calisirim
Not : Win 10 !
Bilgisayarın özellıklerını yazar mısın bi
bu sorunu çözene elini ayağını opecem bu verdiğiniz link çözüm olmadı https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-support-area-hile-destek-konusu.71798/
Hi FriendSystem.ApplicationException: Unable to start service 5changedstatus False
System.ApplicationException: Unable to start service 5changedstatus False
??? #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
??? #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
??? #=zzzD6kRKwIruFEi$95KUHZYE=.#=zHN5Jx_i3si8u()
Loading Plugins..
??? #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
??? #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
??? #=zzzD6kRKwIruFEi$95KUHZYE=.#=zHN5Jx_i3si8u()
Loading Plugins..
walla kardeşim çözümleri şunlar hileyi silip baştan yüklemek o olmuyorsa oyunla hileyi silip ikisinide baştan yüklemek bunu yaparak çok kişi çözüme ulaşmıştırarkadaşlar hile bende de aynı sorunu veriyor.bütün yöntemleri denedim.hile çalışıyor esp çalışmıyor.herşey on off denedim.çözümü bulan varsa yardım etsin.
Post automatically merged:
hile windows 10 a uyumulu değil galiba,en son bu kanıya vardım.acil çözüm lütfen
Akıcı ve aşırıya al veya sistemin kötüdürhile açtığım anda oyun donuyor ve oyundan atıyor, önceden böyle bir sorun yoktu neden böyle oldu
Eger hile kapandiysa f6 ya basmanin yararı olmazadmin hileyi acıyoryum acılıyor sonra kapanıyor f6 ya bastım geri gelmiyor
its not working for me too .still don't work
but its not working in maximums pc
Hayırhile açılıyor ve kapanıyor güncelleme ile fixlemişler