Üye
yenı hilede egim acınca otomatıkte durbun halay cekıyo bunu duzeltecekmısınız
bendede aynı sorun vardı cc clenap var onu kur temizle bilgisayarı tencenti yeniden kur gir duzeliyorbu hileyı acınca bilgisayar neden donuyor!
Sormadan önce keşke konuyu okusaydın dostum.oyun hile acılıyor fekat hileyi acınca ekran kapkara oluyor why ?
Reis çözebilirseniz banada iletin günlerdir uğraşıyorum. Böyle yeşil yazılar geldikten sonra daha ilerlemiyor ne yapsam böyle kalıyor. İnternet kafede yaptım hileyi oldu fakat evdeki pcm de yapamıyorumbendede öyle çozumunu bulursan yazarmısın
Abim duvardan sıkma hilesi gelicek mi? Geçen gün duvardan öldüm,oda hileydi.. SelamlarElinize Saglık Efsane Bir çalışma Oldu.![]()
bendede aynı hata veriyo
Abim duvardan sıkma hilesi gelicek mi? Geçen gün duvardan öldüm,oda hileydi.. Selamlar
konuyu düzgün okusan keşke.oyun hile acılıyor fekat hileyi acınca ekran kapkara oluyor why ?
16gb ram 2gb ekran kartı 4.nesil islemci oldugu için bende donmuyor hiçbirşeybu hileyı acınca bilgisayar neden donuyor!
konuyu okumayıp yorum yazmasan?Siyah Ekran Sorunu?Sebebini Bilen Varmi?
çalışıyor.esp çalışmıyor :/
f6 hileyi yeniden yükler/açar.nasıl yaptın söylermisin LSFlatPM HATASINI
yıllardır en iyisi zayen dword teamElinize Sağlık En iyisi Bu!
Hassasiyet ayarlarını düşürmen lazım kardeşim. Aynısı bendede oluyordu hassasiyeti düşürdüm düzeldiyenı hilede egim acınca otomatıkte durbun halay cekıyo bunu duzeltecekmısınız