Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
P: When hack injected, my game screen is turn to black !
S: You're probably using Windows 7. You have to enable windows 7 aero theme.
I TRIED IT BUT IT DIDNT WORK

Üye
7 HİZMET YILI
Hello, I was using this program for pubg mobile before you made update at 25.04. after this update i cant run it. if more correctly its turning on but i cant use some WH or aimbot. please tell me how to improve it. i made all things that you wrote up. thank you for your attention.

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
böyle kalıyor hilenin olduğu kutu gelmiyor
y67lEy.png

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
How to run hack without error ? (Hileyi hatasız nasıl çalıştırırım ?)

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

*Please download Link 1 folder and run install_all.bat as administrator rights. (Link 1 deki dosyayı indirin, klasöre çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
2- If you're using windows 7, be sure to enable aero theme. (Eğer windows 7 kullanıyorsanız aero temasını açtığınıza emin olun.)
3- Make sure to set your performance settings to best visual settings (Performans ayarlarınızı böyle yapmayı unutmayın):

4- Be sure to go game settings and make fps settings to excellent . Because every new game update they are resetting fps features in the game. (Oyun ayarlarına gidip fps seçeneğini excellent yapmayı unutmayın. Çünkü her yeni yama oyun içindeki fps ayarlarını sıfırlıyorlar.)
5- If it can not still work try to install .Net Framework 4.6.1 (Eğer hala hile çalışmadıysa .Net Framework 4.6.1 yükleyin)
6- Do not use antivirus! ( Son olarak en önemli şey: Antivirüs kullanmayın!)
7- Try to clear your temp file.

Bunları uyguladıkdan sonra calısmaya basladı bendede Bilginiz Olsun arkadaslar.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
oyunu silip tekrar yükledim düzeldi tekrar hileyi kapatınca yine aynı sorun var
Post automatically merged:

hocam yardımcı olabilecek varmı hile konusunda hata alıyorum sürekli

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
yahu gözünü sevdiğim admini bir çoğumuzda program çalışmıyor hata veriyor... eski sisteme benzer bir şey denesen hepimizi mutlu etsen olmaz mı yada desen ki yeni güncelleme şu zaman bizde kanser olmasak

Üye
7 HİZMET YILI
sorunsuz çalışıyordu fakat şuan herşey çalışmaya başladıktan sonra 10 saniye de bir kendini kapatıp 10 saniye sonra tekrardan açıyor

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yahu çalışan hileye noldu 1 hafta girmedim esp artık çalısmıyor esp not working diyor f6 yapıyorum yine olmuyor ohoooo

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
How to run hack without error ? (Hileyi hatasız nasıl çalıştırırım ?)

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

*Please download Link 1 folder and run install_all.bat as administrator rights. (Link 1 deki dosyayı indirin, klasöre çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
2- If you're using windows 7, be sure to enable aero theme. (Eğer windows 7 kullanıyorsanız aero temasını açtığınıza emin olun.)
3- Make sure to set your performance settings to best visual settings (Performans ayarlarınızı böyle yapmayı unutmayın):

4- Be sure to go game settings and make fps settings to excellent . Because every new game update they are resetting fps features in the game. (Oyun ayarlarına gidip fps seçeneğini excellent yapmayı unutmayın. Çünkü her yeni yama oyun içindeki fps ayarlarını sıfırlıyorlar.)
5- If it can not still work try to install .Net Framework 4.6.1 (Eğer hala hile çalışmadıysa .Net Framework 4.6.1 yükleyin)
6- Do not use antivirus! ( Son olarak en önemli şey: Antivirüs kullanmayın!)
7- Try to clear your temp file.

Bunları uyguladıkdan sonra calısmaya basladı bendede Bilginiz Olsun arkadaslar.
fps settings nereden excellent yapılıyor?Ben bulamadım öyle bir yer...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...