Kardes Windows kaç kullanyorsun Windows 7 64 bit profosyonel benm pc de seninki kacBiz Oynuyoruz Sorun YOK.
Kardes Windows kaç kullanyorsun Windows 7 64 bit profosyonel benm pc de seninki kacBiz Oynuyoruz Sorun YOK.
what do you mean by window 7Kardes Windows kaç kullanyorsun Windows 7 64 bit profosyonel benm pc de seninki kac
hocam hile nerden yükleniyor
AeroPeek özelliğin aktif mi kontrol etbugün hileyi çalıştırmak istediğimde ekrran kararması yaşıyorum neden acaba çözüm varmı acil lütfen
Güncelleme gelmiş veya gelecek olabilir F6 yapıyor musun bu ekranda kilitli kalıncaböyle kalıyor hilenin olduğu kutu gelmiyor
![]()
fps settings nereden excellent yapılıyor?Ben bulamadım öyle bir yer...How to run hack without error ? (Hileyi hatasız nasıl çalıştırırım ?)
1-Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
*Please download Link 1 folder and run install_all.bat as administrator rights. (Link 1 deki dosyayı indirin, klasöre çıkartın ve install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırın.)
2- If you're using windows 7, be sure to enable aero theme. (Eğer windows 7 kullanıyorsanız aero temasını açtığınıza emin olun.)
3- Make sure to set your performance settings to best visual settings (Performans ayarlarınızı böyle yapmayı unutmayın):
4- Be sure to go game settings and make fps settings to excellent . Because every new game update they are resetting fps features in the game. (Oyun ayarlarına gidip fps seçeneğini excellent yapmayı unutmayın. Çünkü her yeni yama oyun içindeki fps ayarlarını sıfırlıyorlar.)
5- If it can not still work try to install .Net Framework 4.6.1 (Eğer hala hile çalışmadıysa .Net Framework 4.6.1 yükleyin)
6- Do not use antivirus! ( Son olarak en önemli şey: Antivirüs kullanmayın!)
7- Try to clear your temp file.
Bunları uyguladıkdan sonra calısmaya basladı bendede Bilginiz Olsun arkadaslar.