Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Why Black Screen How to Fix PLisss
Post automatically merged:

Fix Black Screen

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
I have a problem. the memory UI says fetching data... all time. the hack won't even starts.
it's just loading I waited for 20 mins

or is it just me ?

Üye
7 HİZMET YILI
beyler ben hileyi açıyorum fakat sadece map açılıyor adamlar ve sağ alt mapta adamlar da görünmüyor bunun bi ayarı var mı? neyi off neyi onn yapmak gerekiyor bu konuda da bilgi verirseniz daha aydınlatıcı olur Teşekkürler

Üye
7 HİZMET YILI
Sa beyler an itibari ile çalışıyor . :D Dün neden çalışmadı bilmiyorum ama şuan sorunsuz.
Herkese saygılar...

We Love TESLA ⚡️
Kurucu
Ödüller
16
10 HİZMET YILI
beyler ben hileyi açıyorum fakat sadece map açılıyor adamlar ve sağ alt mapta adamlar da görünmüyor bunun bi ayarı var mı? neyi off neyi onn yapmak gerekiyor bu konuda da bilgi verirseniz daha aydınlatıcı olur Teşekkürler
team wiever atarsan yardımcı olabilim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hile şuan aktif oldu yeni özellik eklemiş ama pek iyi olmamış zaten oyun kasıyor kart vizit gibi kısmı iyi olmamış

Üye
7 HİZMET YILI
the plugins load fine but the esp does not work i press F6 and it still does not work i keep restarting the game and sometims the pc haha till it works can you fix this problem soon

Üye
7 HİZMET YILI
elinize sağlık hocam hile süper fakat aim bot açık ken adama sprey atarken sapıyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
elinize sağlık hocam hile süper fakat aim bot açık ken adama sprey atarken sapıyor
Aimbotta no recoil yok, sen normalde kendi elinle adamın kafasına tutarken tarayınca nasıl tüm mermiler kafaya gitmiyorsa aimbotta da gitmez. Aimbot ve no recoil arasındaki farkı anlayın artık. Kısacası adam uzaktaysa tek tek sık.
Hile şuan aktif oldu yeni özellik eklemiş ama pek iyi olmamış zaten oyun kasıyor kart vizit gibi kısmı iyi olmamış
Oyun kasıyorsa kötü bilgisayarın var demek. Ayriyetten kart vizit gibi kısım iyi olmadıysa menüden kapatırsın böyle boş yapmana gerek yok.

Üye
7 HİZMET YILI
dün hilede bır sıkıntı yok yani belliki hile çalışıyor ama programı açınca siyah ekran geliyor uygulamayı kapatınca geri normal düzeliyor windows7 aero da açık sıkıntıyı bilen varsa zahmet olmassa yardım eder misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...