This "hack" doesn't seem to work on my machine, my friend with windows 7 had it working flawlessly though, I have installed the Visual C files and .Net framework. This is what the CMD prompt shows up before closing immediately afterwards.
Aynen açıkBan yiyenler aim açık mı?
Reis herkes ban yemiş ben aimbot kullanıyorum 2aydır sadece sizin hileyi kullandım ban yedim bugün@totoreisi yavrum boş yapmıyor musun ? Neden ben ban yemedim şuan aimbot kullanıyorum dibine kadar ? Çarında başka bir hile kullandın mı kullanmadın mı onu söylesene bana ?
gonna investigate this issue. thanks for feedback.This "hack" doesn't seem to work on my machine, my friend with windows 7 had it working flawlessly though, I have installed the Visual C files and .Net framework. This is what the CMD prompt shows up before closing immediately afterwards.![]()
anti ban diye birşey yok hiçbir hiledeaimbot açınca banlanıyoruz ban yememek için ne yapmalıyız admin aimsiz oynamam ben
Post automatically merged:
anti ban yokmu bu hilede hemen ban yedik
to further elaborate, I'm running on retail windows 10, with 8gigs of ram and gtx 1050ti, running on a i5 6400 processor.gonna investigate this issue. thanks for feedback.
Sistem aimbotu yakalasa aimbot açtığın ilk oyun veri değiştirme hatası alır ban yersin. Sistem aim falan yakalamıyor kaç aydır hile kullanıyorsunuz ban yiyenler reporttan ya da başka hileden ban yemiş bu kadar basitneden boş yapçam kardeşim tek ban yiyen benmiyim sanki çoğu kişinin ben ile beraber hesabı gitti aimbottan sistem bildiğin yakalıyor işte hileyi
Tabiki onunla ilgisi olur dostum. Dilersen yeni hesap aç sadece başka hile kullanmadan bizim hileyi kullanarak dene. Sen niye aynı anda başkalarının hilesini kullanıyorsun ki ? Sabret biz zaten skeleton esp ekleyeceğiz.veri değiştirme hatasını hemen almadım yarım saat falan oynadım ondann sonra öyle hata çıktı başka bir hilenin skeleton esp sini kullanıyordum sadece ama onunla bir ilgisi olabilirmi