iii dedin qrallllHile ban falan attırmıyor. Git twitter hesabı aç. Çarın ban yedi diye höoö bön öttöröyör yaftası yapıltıramazsın. Ne sanıyorsun adamların içinden geçip o hesabın sağ kalacağını mı ?
iii dedin qrallllHile ban falan attırmıyor. Git twitter hesabı aç. Çarın ban yedi diye höoö bön öttöröyör yaftası yapıltıramazsın. Ne sanıyorsun adamların içinden geçip o hesabın sağ kalacağını mı ?
System.ApplicationException: Unable to stop service 1061changedstatus Falsewtime : 1000
System.ApplicationException: Unable to stop service 1061changedstatus False
konum: #=zHWSD6KFmG27xQxEJIA==.#=zAU5GyrU=(IntPtr #=zrL_UWVA=)
konum: #=zHWSD6KFmG27xQxEJIA==.#=z2SR1m7M=(String #=zDZKB5TA=)
Loading Plugins..
işletim sistemin nedir?2 haftadır kullanıyorum halen ban yemedim ?
It works well on version 2.4 when update version 2.4.2 no works[QUOTE = "AbDoMohamed, post: 987886, member: 1186684"] Why is it not working in the Korean version?
change region maybe he work for you ok
okay thanks looking forward for the new update ..hack is down it only show menu and radar right now
ilk ban yediğimden beri söyledim sana sen kibirliliğinden kabullenmedın ban attığını şimdi iste int kullanmayın diyorsun. Başka hile kullandığın icin ban yedin dedin şimdi bak ne olduWH falan ban atmaz. Aimde atmaz. Sadece "INT" aimbot kullanmayın. "EXT" kullanabilirsiniz.
yeah..me tooguys think pubg mobile r3 cheat is detected... i got banned 3000+days so becarefull with ur main account....