SP3 varSp1 zaten
[QUOTE = "LeftSpace, mesaj: 991847, üye: 8"] Windows 7'yi güncelleyin. [/ QUOTE]
Windows 7 Suanda Sp1 zaten bütün güncellemelerimi yapıcaz?
SP3 varSp1 zaten
[QUOTE = "LeftSpace, mesaj: 991847, üye: 8"] Windows 7'yi güncelleyin. [/ QUOTE]
Windows 7 Suanda Sp1 zaten bütün güncellemelerimi yapıcaz?
LsFlatPM Hatası alıyorum çözümü bulan yok mu
When INT aimbot will come back ? , it was perfecttekrar denermisin ufak bi güncelleme attım.
bendede kafaya nişan almıyor nedir sorun bilen yokmubeyler aimbot tam kafaya nişan almıyor bide durmadan sağa sola titreme yapıyor nasıl bi ayar yapmam gerek.smooth 6x yaptım fow kapalı. yardımcı olur musunuz
Salam, the aimbot and recoil control has risk written besides them does that mean i should not use it and does this mean that internal aimbot will never come again?tekrar denermisin ufak bi güncelleme attım.
Hile kullanmak kendi sorumluluğunuzdadırdünden beri 4 tane hesap açtım hepsi banlandı en son açtığım hesapla kimseyi vurmadım oda banlandı
Hilesiz gir gene ban yiyeceksin.dünden beri 4 tane hesap açtım hepsi banlandı en son açtığım hesapla kimseyi vurmadım oda banlandı
Ne zaman pub ışık hile yapacaksınız?) Ve sonra başlatıcısı ağırlığında, ama okunmamış olarak, özellikle serin değilHilesiz gir gene ban yiyeceksin.
we need INT aimbotAİMBOT İNT DAHA GÜZELDİ EXT YAPINCA SAĞA SOLA GİDİYO FARE KEŞKE NO RECOİL EKLEMESEYDİN GÜNCELLEMEDEN ÖNCE DAHA İYİYDİ ŞİMDİ KESİN BAN YERİZ
konu başlığını oku çözümü vermişleren son yine gücelleme geldi sanırım benım aimbot ınt olmuyor yardım edermsiiniz
no recoil varsayılan olarak kapalı gelir.Aimbot'ta ext den sonra int vardı o daha iyi bir aimbot sağlıyordu ayrıca no recoil sistemi kapalıykende çalışıyor bakmanızı öneririm
Post automatically merged:
Bu arada arkadaşlar aim bot ve no recoilde ban riski var diye uyarmışlar menude haberiniz olsun sonra carım neden banladı demeyin.
kapatmak istiyeceksen hiç açmayacaksın olay bu.no recoil açtıktan sonra kapatılmıyor admin kapatmak istersek nasıl kapatçaz ya
Post automatically merged:
bu arada ext aimbot hiç iyi değil int e göre