Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
safety first ext aimbot is much better but you need to adjust it and you will see its better

Dear you have added No recoil and Magic bullet features in your new update 2.4.5 which are more dangerous than the [Int] aimbot, how could No Recoil feature is safer then the [Int] aimbot ??? i really don't want any other feature but only the [Int] aimbot, please enable it as soon as possible. you can delete No recoil if you want, that is more dangerous than the [Int]

Üye
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu yönetici etiketlemek kural ihlalimi bilmıyorum ama. birşey sorcam. sen banlandıgın zaman aim bot hangi tuşta ayarlıydı. kimileri diyor capslock tuşu ban attırıyor diye. öyle birşey varmı ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
safety first ext aimbot is much better but you need to adjust it and you will see its better
sir, i have tried everything by adjusting my settings but did not find it better than that [Int] aimbot, that was really very awesome feature i miss that lot.

Üye
7 HİZMET YILI
Dear you have added No recoil and Magic bullet features in your new update 2.4.5 which are more dangerous than the [Int] aimbot, how could No Recoil feature is safer then the [Int] aimbot ??? i really don't want any other feature but only the [Int] aimbot, please enable it as soon as possible. you can delete No recoil if you want, that is more dangerous than the [Int]

Just stay calm, admin is trying their best also keep us in a safezone. all we can do is enjoy all the features, and wait for update.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
İNT aimbotun gittiğine çok üzüldük inşallah geri getirirsiniz pürüzsüz gram sekmiyordu vede hassasiyet ayarlarını düşürmeye bile gerek yoktu ext ile doğru düzgün adam bile vuramıyorum titriyor pürüzlü ateş ediyorr 1. olunmuyor yani diğer hilelerden bi farkı kalmamış

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Int aimin menudan kaldirilmasi iyi oldu..Ext aimde smooth,camera ayarlarin iyi yaparsaniz cok iyi calisir..no recoile gerek yok bence.belli oluyor ve direk raporlaniyorsun..Esp ve ext aim yeter.ben su ana kadar MH dan baska bi hile kullanmadim,ve simdiye kadarda ban yimedim..Elinize saglik

Üye
7 HİZMET YILI
Hacı onun ayarlarını nasıl yapıyorsun
Int aimin menudan kaldirilmasi iyi oldu..Ext aimde smooth,camera ayarlarin iyi yaparsaniz cok iyi calisir..no recoile gerek yok bence.belli oluyor ve direk raporlaniyorsun..Esp ve ext aim yeter.ben su ana kadar MH dan baska bi hile kullanmadim,ve simdiye kadarda ban yimedim..Elinize saglik

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
en iyi hassasiyet ayarları ve aimbot ayarları nasıl olmalı birinizde ss atın yardım edin ya

Üye
7 HİZMET YILI
what's your mouse model?
i don't know ...
just tell me what your sensitivity settings
Post automatically merged:

bro u can make EXT like INT just make some changes in your sensitivity settings

Üye
7 HİZMET YILI
hile baya iyi.Tüm silahlar haricinde sadece işaret fişeği gösterse harika olur.işaret fişeğinin sana uzaklığı falan aynı rakipleri gösterdiği gibi

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sadece işaret fişeği değil ilk yardım kitide gözükmüyor

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Int modunun tekrar gelmesini istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...