Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
plz i have a proplem the in the CMD thats what is written "
System.ApplicationException: Unable to start service 183changedstatus False
à #=zRg8a88Uhw2F_yLokXg==.#=zXNgylQU=(IntPtr #=zAX2Lw_k=)
à #=zRg8a88Uhw2F_yLokXg==.#=z_dVg1CwsZRzL(String #=zm_jz35Y=, String #=zEmElaHU=, String #=zwjGKvME=)
à #=z7ADAa_R_nPhKWJUOoARzVqA=.#=zuZqtgascvNxo()""
and the hack dont works !!

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
beyler aim icin en iyi hassasiyyet ayarlari

Ekli dosyalar

• ADS Sensitivity.png
    ADS Sensitivity.png
    223.2 KB · Görüntüleme: 116
  • Camera.png
    Camera.png
    208.7 KB · Görüntüleme: 109
Üye
7 HİZMET YILI
kapat hatası alıyorum olmuyor kapat hatası alırsanız bi program indirin demiş onuda indirdim yine olmadı yardım edin lütfen

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
i don't know ...
just tell me what your sensitivity settings
Post automatically merged:

bro u can make EXT like INT just make some changes in your sensitivity settings
bro can you please help me to tell what all are those changes ı need to do, below ıs my sensıvıty

3rd Person No Scope : 13%, Red Dot, Holographic,Aim Assist: 6%, 3x: 4%, 6x: 2%, 1st Person No Scope: 17%, 2x: 6%, 4x,ACOG Scope, VSS: 3%, 8x: 2%.
Aim Down Semsivity:
3rd Person No Scope : 17%, Red Dot,Holographic,Aim Assist: 10%, 3x: 8%, 6x: 4%, 1st Person No Scope: 22%, 2x: 9%, 4x,ACOG Scope,VSS: 6%, 8x: 2%.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
everything is working fine.. but when i use this menu... my game starts to lag...so much of frame drop.. fix this please

Üye
7 HİZMET YILI
bazı oyuncuların ismi neden kırmızı oluyor aim diye bişey yazıyor ??

Üye
7 HİZMET YILI
bir sonraki güncelleme için buradaki önerileri dikkate alıyor musunuz bilmiyorum ama mesela
esp itemlerde weapon+scope olsa tadından yenmez. hatta weapon göster olayında da tabanca pompalı vb dandik silahları hiç göstermesin. keskin nişancı silahlarını ve m416, akm, m762vb gibi önemli silahları göstersin.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
hala gereksiz itemler görünüyor item esp de tabanca pompalı vs gereksiz şeyler gözüküyor bunları kaldırın göz ardı etmeyin bunları

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aynen bende ban yemedim kardeşim bu ban yiyenlere sasırıyorum halen daha
Selamun aleyküm reis telefon kullanıcıları için bu sitenin veya güvenilir bi sitenin hilesi var mıdır bildiğin sana zahmet
Post automatically merged:

Bu arada kısa bir not daha düşeyim. Oyunda iken mh harici kullandıgınız hilede, high jump özelliği var diyelim yada good view özelliği olsun. siz high jump özelliği ile çatıya zıplayıp adamı vurdugunuzda adam sağ köşedeki rapor et sistemine bastıgında oyun otomatik sizin ordaki fotografınızı ceker (deneyebilirsiniz) ve bu fotograf ilgili ekibe ulastıgında ban yersiniz.
Hileyi abartmadan gerektiği gibi kullanırsanız sıkıntı cekmeden oynayabilirsiniz.
Selamun aleyküm reis telefon kullanıcıları için bu sitenin veya güvenilir bi sitenin hilesi var mıdır bildiğin sana zahmet

Üye
7 HİZMET YILI
ya int modu gitmiş sabitleme olmuyor nereye ateş ettiği belli değil ve ayrıca kasma artmış. oyun habire doozzz diye donuyor

Üye
7 HİZMET YILI
i'm always got errors on LPSM has stopped working, wht should i do?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...