- Yasaklandı
- #4,741
Butun hassasiyetleri iyice azalt.ya int modu gitmiş sabitleme olmuyor nereye ateş ettiği belli değil ve ayrıca kasma artmış. oyun habire doozzz diye donuyor
neden ınt nin gittiğine dair zahmet edipte önceki yorumları okusan yada ona da uğraşmadan, ilk sayfada adamların yazdıklarını okusan aimbotunu oldukça iyi düzene sokabilirsin. Aimbot oldukça iyi çalışıyor. Ayarlaman lazım tabiikibu SÜRÜMDE AIMBOT ÇALIŞMIYOR AYARADIM OLMUYOR ESKİ SÜRÜM GİBİ DÜZELSE İYİ OLUR
ext aim kullan smooth x11 yap y axis x6 yap (foto alıntıdır )int aim gelmeli 2 seçenek sunun ext - int diye int kullanmak istemeyen kullanmasın zorla kullandırtmıyorsunuz ya adamlara.
bir sonraki güncelleme için buradaki önerileri dikkate alıyor musunuz bilmiyorum ama mesela
esp itemlerde weapon+scope olsa tadından yenmez. hatta weapon göster olayında da tabanca pompalı vb dandik silahları hiç göstermesin. keskin nişancı silahlarını ve m416, akm, m762vb gibi önemli silahları göstersin.
Kardesim obur ayarlarida verebilirmisin sana zahmetext aim kullan smooth x11 yap y axis x6 yap (foto alıntıdır )Ekli dosyayı görüntüle 19157
Post automatically merged:
hile güncellendi dostum zaten var onlar