Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
bro can you do something for me , my hack worked but after that screen becomes black(only tencent gaming buddy screen )

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
I was testing the recoil control so that someone else could work here?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Lutfen int geri gelmesin bunu cani gonulden istiyorum suan oyunun zevkini almaya basladik ve harika oldu bu aim gelsin diyenlerde 3 veya 5 kisi 14 15 yaslarinda cocuklar site yoneticilerine rica ediyorum int yi geri koymazsaniz cok seviniriz bileginin hakkiyla kazansin corbasini puanini adam birde arabada indiriyordum diyor birazda hile kullanmayanlari dusunun arkadaslar hersey varken hileliyken siz ondan bundan sikayetci oluyosunuz ve bazi arkadaslara sesleniyorum hile aylik 100 tl diye sitenin adini veriyosunuz oyunda baskasinin emegini baskasina satmaya yada pazarlamaya utanmiyormusunuz bugun bir kac kisiden bunu duydum oyunda ve burdaki adiniz ne bilmiyorum bilsem zaten direk ropor edicem sizi ama acikdan yaziyorum mumkun oldugu kadar dikkatli olun okadar haber yapiyorlar hile su bu vs kullananlara satanlara ceza var diye siz burdaki kisilerin basini yakmayami calisiyosunuz bir oyun yuzunden bukadar hirslanmayin arkadaslar lutfen rica ediyorum...

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
no recoil bullet calismiyor lütfen güncellermisiniz

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Recoil Control ve Bullet Control çalışmıyor ne yapabilirim yardımcı olun lütfen bir türlü çözemedim sorunu..

Üye
7 HİZMET YILI
Its will be better if you add bot/player esp
LeftSpace
also there are bugs here and there..

Son düzenleme:
I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "scarbon, post: 995114, member: 1384133"] Será melhor se você adicionar bot / player esp @
[USER = 8] LeftSpace [/ USER] [/ QUOTE]
Yes, this will help a lot.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yorum yapanların çoğu ınt geri gelsin diyor. Adamlar biz ban yemeyelim diye uğraşıyor. Madem çok istiyorsan Ext i ayarla, ext le de ınt ten farksız sonuç alabiliyorsun zaten. O kadarcık işi bile yapmaya üşeniyorsanda gelip ne diye hile kötü diyorsun.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum Smooth'u bir tuşa ayarlasan mesela u ı gibi tuşlarla yükseltip açaltabilsek adam yakındayken düşürmemiz gerekli ve ok tuşlarıyla çok yavaş oluyor adam uzaktaykende aim deliriyor yükseltmemiz lazım bunu kolay yola çekebilrsen gerçekten güzel olur

Üye
7 HİZMET YILI
hileyi çalıstırdığımda su hatayı veriyor ''''sistem belirtilen yolu bulamıyor''''' ne yapmam lazım lütfen yardım bilen varmıı
tüm antivirüsleri. ve vindows güvenlik duvarını kapat. sonra hileyi aç. antivirüs hileyi silmiş. indirilenlerden tekrar bir klasöre çıkartıp dene. ama antivirüsler kapalı olsun

Üye
7 HİZMET YILI
iyi günler herkese ben hileyi sorunsuz bir şekilde kurdum menü radar her şey gözüküyor ancak hile aktif değil hiç bir özelliğini kullanamıyorum.eksik olan ne olabilir ?

Üye
7 HİZMET YILI
yok çalışmıyordu yükledim menü ve radar var ama hiç bir özellik çalışmıyor radarboş gözüküyor falan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linki indirin ve indirdiğiniz rar dosyasını klasör olarak masaüstüne çıkartın. install_all.bat yönetici olarak çalıştırın ve yükleme bitene kadar bekleyin.
ardından .NetFramework 4.6.1 indir. kur. Bunları yaptıktan sonra. çalıştırdan, temp ve %temp% klasörlerinin içindeki herşeyi sil. oyunu başlat ve hileyi çalıştır. çalışacaktır

m_X

Üye
7 HİZMET YILI
Bilgisayar korsanını indirin ve değişiklik yapın Bazıları birkaç zorluk çekiyor, ancak zamanla tüm profesyonellik ve teknoloji ile başa çıkabilirsiniz teknoloji ve teknoloji istemcisi sizinle #m_X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...