Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hayırlısı olsun güzel olmuş adamlar bizi çatır çatır vuruyor şimdi hile sıkıntılı sıkıntı var ınt geri gelsin şuan bu ext bir işe yaramıyor.....

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Şu ban yiyen arkadaşlar nasıl beceriyor acaba. Ben sekmeme hilesini dahi kullanıyorum ama abartmıyorum hiç bir zaman. Hatta çoğu zaman adamı görsem bile gitmiyorum üstüne o ateş etmedikçe görmemiş gibi takılıyorum. Canavar gibi de çalışıyor. Yapanların eline sağlık
aynen öyle ya fatih kademesine gelcem bugün 329 sıradayım sezon bugecemi 0 lanacak

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
salam duvar arkasi hizli araba olacaqmi modu? hile her zaman calishmir ne kadar f6 tusuna tokunsakda herden calishir herden yok bu problem ne zaman colulecek

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Bizim milletimiz de abartmaya ne kadar meyilli ya. Duvar arkasıymış,hızlı araba moduymuş. İlla hilenin bokunu çıkaralım diyolar sonra banlandım diye ağlıyolar :)

Üye
8 HİZMET YILI
hayırlısı olsun güzel olmuş adamlar bizi çatır çatır vuruyor şimdi hile sıkıntılı sıkıntı var ınt geri gelsin şuan bu ext bir işe yaramıyor.....
Arkadaslar INT. direkt banlanıyor yani adamlar gerı getırırse anında ban yersiniz. ext. ve recoıl beraber acıp fazla abartmazsanız inanın INT den 10 kat iyi oluyor. yeter ki ext. için hassasiyet ayarlarını ıyı yapın. recoil riskli ama şimdilik sadece rapor ve kayıt yaparlarsa banlanırsınız yanı Abartmayın!!!
Int. den ban yıyen bırısıyım bu arada...

Üye
7 HİZMET YILI
gencler tac kademesıne kadar sekmeme kullanın bence ama tactan sonra kapatın ban attı az once

I love Cats
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
my friend who was in the match just took the ban too now R.I.P

Üye
7 HİZMET YILI
Ban yiyen arkadaşlar kademelerini söyleyebilirmi taç ve üstümüsünüz ?
Post automatically merged:
Benim 45LV Taç az evvel banlandı. :brainfree:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
herkes şunda esp ban yedı adamlar cözmus olayı beyler

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
2019-05-14 Status: Undetected

• Cheat is completely safe unless you turn on the options under "[Risk!]".
  • You might get banned for 10 minutes from time to time. Depends on how many people reported you last match.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...