Üye
hayırlısı olsun güzel olmuş adamlar bizi çatır çatır vuruyor şimdi hile sıkıntılı sıkıntı var ınt geri gelsin şuan bu ext bir işe yaramıyor.....
aynen öyle ya fatih kademesine gelcem bugün 329 sıradayım sezon bugecemi 0 lanacakŞu ban yiyen arkadaşlar nasıl beceriyor acaba. Ben sekmeme hilesini dahi kullanıyorum ama abartmıyorum hiç bir zaman. Hatta çoğu zaman adamı görsem bile gitmiyorum üstüne o ateş etmedikçe görmemiş gibi takılıyorum. Canavar gibi de çalışıyor. Yapanların eline sağlık
Arkadaslar INT. direkt banlanıyor yani adamlar gerı getırırse anında ban yersiniz. ext. ve recoıl beraber acıp fazla abartmazsanız inanın INT den 10 kat iyi oluyor. yeter ki ext. için hassasiyet ayarlarını ıyı yapın. recoil riskli ama şimdilik sadece rapor ve kayıt yaparlarsa banlanırsınız yanı Abartmayın!!!hayırlısı olsun güzel olmuş adamlar bizi çatır çatır vuruyor şimdi hile sıkıntılı sıkıntı var ınt geri gelsin şuan bu ext bir işe yaramıyor.....
Aynen öyle taç kademede banı yedim az evvelgencler tac kademesıne kadar sekmeme kullanın bence ama tactan sonra kapatın ban attı az once
ben tekrar hesap actım oyunuyomBUgün banlanan banlanana![]()
ben tekrar hesap actım oyunuyom![]()
FATİH BENİM 7 TANE FATİH HESABIMVAR TEKLİDE![]()
bence banları anlık atıyolarvay ..qAcaba recoil ve aimdenmi yedik banı ya bilemedim
suan oynuyorum banfelan yok diger hesap gitti gümbürtüye amabence banları anlık atıyolar
ESP derken açıklarmısın ?herkes şunda esp ban yedı adamlar cözmus olayı beyler