Sadece wall kullanıyordum ban yedim diyen arkadaş belli etmiş demek ki reporttan ban yemiş. Hile safe.
Hile detect falan değil. Otomatik ban falan yok. Risk yazan yerleri açmadan deneyiniz.Farklı pc de dahil denedim, hile detect olmuş. Sistem otomatik banlıyor.
ya anlamadıgım neyi kabullenmıyorsun kardeşim.fix yemiş hile hala neyi anlamıyorsun.risk yazanlar kapalı gene ban yedik Allah allah ya .Hile detect falan değil. Otomatik ban falan yok. Risk yazan yerleri açmadan deneyiniz.
Eminim öyledir bu arada.ya anlamadıgım neyi kabullenmıyorsun kardeşim.fix yemiş hile hala neyi anlamıyorsun.risk yazanlar kapalı gene ban yedik Allah allah ya .
yahu güzel kardeşim sana yalanmı söyleyecem...neden inanmak istemiyosun çok tuhafEminim öyledir bu arada.
İnanmak istemiyorum diye bir şey yok hile safe çünküyahu güzel kardeşim sana yalanmı söyleyecem...neden inanmak istemiyosun çok tuhaf
Hile bende sorunsuz çalışıyor şuan 62level hesapta oyun açık ? Maça giricem az sonraİnanmak istemiyorum diye bir şey yok hile safe çünkü![]()
Bukadar adam yalan söylüyoruz yani ....Bir sorun var belliki.bir sıkıntı var .İnanmak istemiyorum diye bir şey yok hile safe çünkü![]()
O kadar adam yalan söylüyorsunuz demiyorum, diyorum ki sadece esp falan ban atması imkansız. Atıyorsa recoil ya da aimbot atıyordur. Bu kadar basit mantık neyini anlamadınız merak ediyorum.Bukadar adam yalan söylüyoruz yani ....Bir sorun var belliki.bir sıkıntı var .