Üye
bann yedim
kardeşim cmd yi yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki kodu yaz enter de sonra tekrar dene düzelecektir.arkadaşlar hileyi açıyorum ancak sıteyı kendı acmıyor acarken arka planda kendı sıteyı acıp buluyordu neyse ben arka planda sıteyı acık tutup açtım bir şekılde hıleyı ama bu sefer pubg ekranı simsiyah hıc bırsey gorunmuyor hıleyı kapatınca duzelıyor ( NOT OLARAK FORMAT ATTIM PC YE FORMATTAN ONCE SORUNSUZ KULLANIYORDUM TEAMWİEWER ARACI İLE YARDIMCI OLUP YAPABILECEK WARSA WHATSAPTAN ULAŞABILIRMI BANA LUTFEN 0535 646 86 35
net start uxsms
Yav şu yalanı çok güzel konuşuyorsunuz. Hileyi açtın, hiçbir şey açmadın, eline silah aldıktan sonra ban yedin öyle mi ? Allah aşkına bir videoya çeksene şu olayları ya mısırımı alıp geliyorum.hile safe falan değil. hilemiz detected oldu en kısa sürede güncellenecek demek çok zor değil sanırım. hileyi açıp hiçbir hamle yapmadığım halde 1 silah aldıktan sonra ban yedim. herkes dikkatli olsun.
Anlık ban riski sadece recoilde var. Diğerlerinde sıkıntı yok. Boş yere RİSK yazmadık oraya. Ama çomar arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar ve yalanı çok seviyorlarBu banlar anlık atılmıyor ki. Şikayet ediliyor incelemeye alınıyor vs vs diye biliyorum yanlış mı biliyorum?
Aynen oyle recoılı abarttım ban yedım recoıl kullanmayıp sadece aımbot kullanıyorum esp ıle suana kadar ban atmadı.. recoıl acmayın kesın yersınız artık bellı edıp etmemeye bakmıyor. bu arada ruhsuz72 kullanıcıyım ama sıfremı ve maıl sıfremı unuttugumdan yenı hesabım bu.Anlık ban riski sadece recoilde var. Diğerlerinde sıkıntı yok. Boş yere RİSK yazmadık oraya. Ama çomar arkadaşlar anlamamakta ısrar ediyorlar ve yalanı çok seviyorlar![]()
o atmıyor. şimdilik. reporttan yıyen var ama şuanEXT aimbottan ban yiyen arkadaşlar var mı yazabilir mi?
modem sıfırla. birşey olmaazbende Recoil ve Bullet açıktı...Ban yememe değilde hesabımın Fatih olmasına üzüldüm
Neyse artık yeni hesap açıcamYeni hesapdan'da ban yermiyim ?
Kurucu bak kabul etmemezlik yaptınız siz de dahil ban yediniz herkes anırıyor ban yiyoruz diye daha fazla kullanıcaya itiraz etmeyin de hileyi düzeltmeye bakın şuan bu yorumları yapacağınıza bi baksanız
3650 gün bende yedim adamlar tek waldan banlamış aim dangerous acsam zaten leşim en az 500 olurdu![]()