Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
it's safe, you guys are getting banned because you used it like a completely moron
some guys name Ariel something which is a member of this forum killed me 300m away with 8x scope full auto, idiots like this deserves a ban

Üye
7 HİZMET YILI
Her şeyi otomatik olarak yapacak program arıyorsanız oyunu oynamayın bari ? Hiç mi bileğiniz yok anlamıyorum ki. Siz oyuna start deyin o oynasın öldürsün bitirsin. Ne anlamı kalıyor sizin oyun oynamanızın ?
Ben Burdaki Yorumları Gördüm Ondan Hileyi İndirip Denedim Sadece Fikrimi söyledim Çalışmıyor diye Zaten Ben Mobil Oyuncusuyum. Niye Yükseliyorsun ki.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Pubg Mobile'e Girdiğimde Hileyi Hesapta Açınca Direkt Olarak Ban Yiyorum Ne Yapmalıyım.../
I'm eating ban when I enter the game what should I do

Üye
7 HİZMET YILI
Pubg Mobile'e Girdiğimde Hileyi Hesapta Açınca Direkt Olarak Ban Yiyorum Ne Yapmalıyım...
tencent i full kaldır pc den temizle , virüs programı ile sağlam tarama yap , modemi res le , sonra tencenti bir daha kur ve ve ve artık hile kullansan da sadece ESP yi kullan dostum , ısrarla aim no recoil kullanmaya devam edeceksen bu dediklerimi hiç yapma , ayrıca adamın yerini bilmek neyinize yetmiyor anlamıyorum illa mermi kendi kendine adamı vursun ben hiç uğraşmiyim...Şaka gibisiniz kullanmayın şu no recoil ve aim i

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
tencent i full kaldır pc den temizle , virüs programı ile sağlam tarama yap , modemi res le , sonra tencenti bir daha kur ve ve ve artık hile kullansan da sadece ESP yi kullan dostum , ısrarla aim no recoil kullanmaya devam edeceksen bu dediklerimi hiç yapma , ayrıca adamın yerini bilmek neyinize yetmiyor anlamıyorum illa mermi kendi kendine adamı vursun ben hiç uğraşmiyim...Şaka gibisiniz kullanmayın şu no recoil ve aim i
hayır alakası yok dostum ben hileyi açıyorum fakat hiçbir özelliğini açmadan daha ban yiyorum yanlış anladın

Üye
7 HİZMET YILI
hayır alakası yok dostum ben hileyi açıyorum fakat hiçbir özelliğini açmadan daha ban yiyorum yanlış anladın
Arkadaşım hala idrak edemiyorsun? O pc den o hesabından hile ile no recoil ve aim açıp kullandın mı hiç???
Post automatically merged:

evet kesin kullandın bu sebeplerden dolayı da report yedin ve ilk falsonda bann yedin , dediklerimi yapmadığın sürece istediğin kadar temiz oyna her hesabın ban yiyecek!

yani bu ban dalgasından çok daha önce ?

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
evet açtım fakat daha öncelerinde açmıştım dostum ama oyuna girdiğimde menüyü açıyorum hiçbir özelliği olmadan daha açmamama rağmen ban yiyorum sıkıntı orda pubg koruma gelmiş olabilir

Üye
7 HİZMET YILI
evet açtım fakat daha öncelerinde açmıştım dostum ama oyuna girdiğimde menüyü açıyorum hiçbir özelliği olmadan daha açmamama rağmen ban yiyorum sıkıntı orda pubg koruma gelmiş olabilir
daha önce açtığın ve report yediğin için özellik kullanmasanda hile olarak algılıyor hatta hiç hile açmasanda dediğim temizlikleri yapmazsan yine ban yersin.Test edilip onaylanan durum boşa konuşmuyorum emin ol dostum , tekrar tekrar uğraşma diye diyorum dediklerimi yap sorna hile yi sadece wh olarak kullan başka özelliklerini açma ancak öncelikle temizlik ve yeniden kurulum yap...

şuan ben aktif olarak sadece ve sadece wh kullanarak oynuyorum , dün ki ban dalgasından bu yana 24 oyun attım ve ban yemedim çünkü sadece wh kullanıp legit oynuyorum , en azından sadece wh kullanarakta kol sahibi olabilirsiniz :)

Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "# Eq1NoX, post: 956888, member: 1083"] Health Myth Was a Work in Your Hand. : The burnbe:[/ QUOTE]
I'm using, but is not working. What i do now??

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
ben hileyi acmadan ban yedim beyler sadece arkadaşa mesaj attım okadar hile falan acık deildi wp kullanan birisiyim adamı gidip yanınada vurmadım zevkine oynadım bu oyunu araplar hile dolaşıor gelipte ad amlar bizi banlıyorsa yapacak bişey yok

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Korkuttunuz beni de. Bu ara telden giriyorum pc den giriş dahi yapmıyorum biraz normal takılayım :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
5. hesabım yan pcden de actım aynı şekilde banned :D fix yemiş hile

Üye
7 HİZMET YILI
hey guys the hack is not working anymore it stopped working yesterday, no esp no aimbot no recoil nothing is working...
I pressed F6 so many times and the hack still won't work probably, Help please...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...