Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] [SmartGaga Emulator]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Tekrardan merhabalar hile için teşekkürler herkese iyi forumlar :)

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu bende calışmadı aga ya hata veriyor dmx falan diye

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
maximum kaç günde ban yerim arkadaşlar öğrenmem gerekiyor tekrar başlıcam pubg ye

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
smardgaga sizde açılıyor mu?Denilenleri yapıyorum ama pubgnin ilk ekranında bekleyip duruyor. Open Gl açık olmasına rağmen.Normalde açılıyordu ama güncellemelerden sonra açtıramadım.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Videoların çoğu kullanılamıyor. Aslında gidip onu özel link haline çevirip sadece linkten tıklanılabilir yapsan kaldırması daha uzun sürebilir yine de deniyeceğim

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
artık herkes hile olduğu için ben dahil sarmıyor oyun: D

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam verdiğiniz smartgaga linkinde starting pubg mobile kısmında stuck oluyor oyun youtubede her yolu denedim yapamadım bir fikri olan yardımcı olabilirmi

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam verdiğiniz smartgaga linkinde starting pubg mobile kısmında stuck oluyor oyun youtubede her yolu denedim yapamadım bir fikri olan yardımcı olabilirmi
Aynen bende de öyle oluyor, bende bahsedilen yönetemleri denedim. Genelde mavi ekran veriyordu. Mavi ekran vermeyince bu sorun baş gösteriyor. Önceden açılıyordu ama 10sn bir cpu%100 olup kilitlenip açılıyordu. Böyle bir dandik emülatöre neden hile için uğraştılar ki? LD player, nox player, blackstack vs bir sürü emülatör var. Aslında onlarada gerek yok, ücretli hileler gameloopu nasıl güvenli hale getiriyorsa aynı mantığı free hilelerede uygulamak lazım. Gameloop dışındaki emültörler malesef verimsiz.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
maximum kaç günde ban yerim arkadaşlar öğrenmem gerekiyor tekrar başlıcam pubg ye

girdikten en fazla 1 saat sonra ban yersin hilede eksik birşeyler var yazılımı anlıyor ban atıyor oyun
Post automatically merged:

gameloop kullanıyorum, son güncelleme sonrası hile çalışıyor ama eksik birşeyler var bu kadar ban yememiz normal değil. Acemi kullanıcı değilim sonuçta sadece röntgen açık diğer herşey kapalı, bot öldürmem gerçek oyuncularada hurraaa saldırmam ama oyun içinde veri değişimi diyip basıyor hileyi. Yönetici arkadaşlardan bu konu ile ilgili birşeyler bekliyoruz. Hile olmuyor bile deseler yeter en azından ümidimiz kalmaz başımızın çaresine bakmaya çalışırız ama bu şekilde olmaz bir açıklama yaparlarsa sevinirim.

Son düzenleme:
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
i can't use this hack :(

Üye
5 HİZMET YILI
girdikten en fazla 1 saat sonra ban yersin hilede eksik birşeyler var yazılımı anlıyor ban atıyor oyun
Post automatically merged:

gameloop kullanıyorum, son güncelleme sonrası hile çalışıyor ama eksik birşeyler var bu kadar ban yememiz normal değil. Acemi kullanıcı değilim sonuçta sadece röntgen açık diğer herşey kapalı, bot öldürmem gerçek oyuncularada hurraaa saldırmam ama oyun içinde veri değişimi diyip basıyor hileyi. Yönetici arkadaşlardan bu konu ile ilgili birşeyler bekliyoruz. Hile olmuyor bile deseler yeter en azından ümidimiz kalmaz başımızın çaresine bakmaya çalışırız ama bu şekilde olmaz bir açıklama yaparlarsa sevinirim.
esp sorunsuz çalışıyor mu adamları görebiliyor musun

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Smar Gaga fps düşürmüyor bide anti chat yok baya iyi olmuş hile daha yeni gördüm :D

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
great. Thanks to it, I become conqueror easily :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...