Atılmış BAN kalkmaz arkadaşlar.Birincisi, sizi ciddiye alıp tüm verileriniz tekrardan kimsen incelemez, onlar açısından önemli bireyseniz o başka. Hesap süreli yemişse, kalıcı yemediğine şükredin derim.
İkincisi, oyuna getirilen yeni emülatör güncellemesiyle ANTİ CHEAT sistemi geliştirilmiş.Yani artık daha aktif ve daha güçlü bir korumaları varmış. Ve daha önemlisi, artık özel şikayetle( belirli formlar var) adminler olayı inceleyip daha kısa sürede fişinizi çekiyorlar. Hileler çalışıyor ama fazla dayanamadan banlanıyorsunuz. Kili düşük tuttum, sadece esp açtım olmadı. Kill düşük, sadece adam görme açık gene banlandım. Kill düşük, sadece adam sayısı açık( adam varsa öyle bir tedbir için) gene banlandım. 3. durum sistemin artık hile programlarını izlediğini ama harekete geçmeden yeterli veri topladığını gösteriyor. Bu sezonla hileye ciddi darbeler vurdular kısaca
Paralı hilelerde sanki, merkez bankasını hackliyor; görsen dünyanın parasını istiyorlar. Birde hile bu %100 garantisi yok da demeyi ihmal etmiyorlar. Dürüst üçkağıtçılar bunlar.Paralı HİLE ŞART
Kanka bilmiyorum öylesine dedmParalı hilelerde sanki, merkez bankasını hackliyor; görsen dünyanın parasını istiyorlar. Birde hile bu %100 garantisi yok da demeyi ihmal etmiyorlar. Dürüst üçkağıtçılar bunlar.
kemmel ve soru
dan daha az kasıyor s
Oyun içinde hileyi aç kapatBypass kullanıyorum sürekli 10 dk ban yiyorum çözümü bilen var mı
Hileyi aç kapat oyun içindeBypass kullanıyorum sürekli 10 dk ban yiyorum çözümü bilen var mı
hi
it safe now or what ?!?!?
Tamamiyle haklısın ama birazda şans işi var bu sezon itibariyle 4 hesabım banlandi ( biri asıl hesap) hepside 3 aylik banlar ve hepside oyun sırasında iken banlandi gelelim şans işine çünkü oyuna girdin direk banlanmiyor bir hesabim 60. Oyunda banlandi biri 3. Oyunda diğeri 40 ve bir diğeri 30. Oyunlarda banlandi( bu sezon içinde) yani demek istediğim şu hiç belli olmuyor ban yememe şansında var ama büyük ihtimalle yiyorsun bundan sonra asıl hesabimla kesinlikle hile oynamicam o kadar emek harcadım 4 k basarim 64 lvl ilk sezondan beridir açık. Olan bir hesap ve sonu ban böyle olmamaliydi ama oldu bence bundan sonra daha da iyi çalışılacak ve tamamiyle hilenin önüne gecicekler tabi biraz daha zmn lazım ...Atılmış BAN kalkmaz arkadaşlar.Birincisi, sizi ciddiye alıp tüm verileriniz tekrardan kimsen incelemez, onlar açısından önemli bireyseniz o başka. Hesap süreli yemişse, kalıcı yemediğine şükredin derim.
İkincisi, oyuna getirilen yeni emülatör güncellemesiyle ANTİ CHEAT sistemi geliştirilmiş.Yani artık daha aktif ve daha güçlü bir korumaları varmış. Ve daha önemlisi, artık özel şikayetle( belirli formlar var) adminler olayı inceleyip daha kısa sürede fişinizi çekiyorlar. Hileler çalışıyor ama fazla dayanamadan banlanıyorsunuz. Kili düşük tuttum, sadece esp açtım olmadı. Kill düşük, sadece adam görme açık gene banlandım. Kill düşük, sadece adam sayısı açık( adam varsa öyle bir tedbir için) gene banlandım. 3. durum sistemin artık hile programlarını izlediğini ama harekete geçmeden yeterli veri topladığını gösteriyor. Bu sezonla hileye ciddi darbeler vurdular kısaca
optimizasyon sorunu var pek tutmaz bu emülatörarkadaslar cozum yolu bulan var mı smartgaga ile oynayan var mı ben yapamadım hicbirsekilde ayar yapılmıyor fare saga gitmiyor ctrl tusu atanmıyor tam olarak ayarlan birisi var mı varsa lütfen yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?