Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] [SmartGaga Emulator]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Atılmış BAN kalkmaz arkadaşlar. :) Birincisi, sizi ciddiye alıp tüm verileriniz tekrardan kimsen incelemez, onlar açısından önemli bireyseniz o başka. Hesap süreli yemişse, kalıcı yemediğine şükredin derim.

İkincisi, oyuna getirilen yeni emülatör güncellemesiyle ANTİ CHEAT sistemi geliştirilmiş.Yani artık daha aktif ve daha güçlü bir korumaları varmış. Ve daha önemlisi, artık özel şikayetle( belirli formlar var) adminler olayı inceleyip daha kısa sürede fişinizi çekiyorlar. Hileler çalışıyor ama fazla dayanamadan banlanıyorsunuz. Kili düşük tuttum, sadece esp açtım olmadı. Kill düşük, sadece adam görme açık gene banlandım. Kill düşük, sadece adam sayısı açık( adam varsa öyle bir tedbir için) gene banlandım. 3. durum sistemin artık hile programlarını izlediğini ama harekete geçmeden yeterli veri topladığını gösteriyor. Bu sezonla hileye ciddi darbeler vurdular kısaca :)

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Atılmış BAN kalkmaz arkadaşlar. :) Birincisi, sizi ciddiye alıp tüm verileriniz tekrardan kimsen incelemez, onlar açısından önemli bireyseniz o başka. Hesap süreli yemişse, kalıcı yemediğine şükredin derim.

İkincisi, oyuna getirilen yeni emülatör güncellemesiyle ANTİ CHEAT sistemi geliştirilmiş.Yani artık daha aktif ve daha güçlü bir korumaları varmış. Ve daha önemlisi, artık özel şikayetle( belirli formlar var) adminler olayı inceleyip daha kısa sürede fişinizi çekiyorlar. Hileler çalışıyor ama fazla dayanamadan banlanıyorsunuz. Kili düşük tuttum, sadece esp açtım olmadı. Kill düşük, sadece adam görme açık gene banlandım. Kill düşük, sadece adam sayısı açık( adam varsa öyle bir tedbir için) gene banlandım. 3. durum sistemin artık hile programlarını izlediğini ama harekete geçmeden yeterli veri topladığını gösteriyor. Bu sezonla hileye ciddi darbeler vurdular kısaca :)

Paralı HİLE ŞART :D

Üye
7 HİZMET YILI
1 Mart 2020 de kalkacak banım.O zaman bu hileyi de siliyorum yoksa 10 yıl falan yerim

Üye
6 HİZMET YILI
Bypass kullanıyorum sürekli 10 dk ban yiyorum çözümü bilen var mı

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dan daha az kasıyor s
Oyun içinde hileyi aç kapat
Post automatically merged:

Hileyi aç kapat oyun içinde

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
hi

it safe now or what ?!?!?

There is an app download on Google Play, but it may fail when you open apps you've downloaded. The application freezes and shuts down due to an error. This error also appears continuously in the notification bar. You must restart the application. In short, I do not recommend this program. I don't think it's safe.

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
beyaz ekran hatası alıyoruz directX ve OpenGL ikisinide denedik olmuyor varmı başka bir çare acaba???

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Abi Pubg mobileyi yükledim basıyorum açılma ekranınd kalıyor tencent games fln yazıyor acılmıyo

Üye
7 HİZMET YILI
birşey anlamadım şimdi bu emilatör için mi ? ban yemekten yoruldum hatta bıktım. yardımcı olabilecek birileri var mı acaba ?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
cok sacma emılator olmus tek kelımeyle tus ayarları denıyorum olmuyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI

Tamamiyle haklısın ama birazda şans işi var bu sezon itibariyle 4 hesabım banlandi ( biri asıl hesap) hepside 3 aylik banlar ve hepside oyun sırasında iken banlandi gelelim şans işine çünkü oyuna girdin direk banlanmiyor bir hesabim 60. Oyunda banlandi biri 3. Oyunda diğeri 40 ve bir diğeri 30. Oyunlarda banlandi( bu sezon içinde) yani demek istediğim şu hiç belli olmuyor ban yememe şansında var ama büyük ihtimalle yiyorsun bundan sonra asıl hesabimla kesinlikle hile oynamicam o kadar emek harcadım 4 k basarim 64 lvl ilk sezondan beridir açık. Olan bir hesap ve sonu ban böyle olmamaliydi ama oldu bence bundan sonra daha da iyi çalışılacak ve tamamiyle hilenin önüne gecicekler tabi biraz daha zmn lazım ...

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Beyler tüm ayarları yaptım ama maça girerken tekrar lobiye atıyor mücadeleye tekrar gir deyince giriyor maça e haliyle kimseyi takip edemiyorum ve otomatik atlıyor uçaktan var mı çözümünü bilen ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaslar cozum yolu bulan var mı smartgaga ile oynayan var mı ben yapamadım hicbirsekilde ayar yapılmıyor fare saga gitmiyor ctrl tusu atanmıyor tam olarak ayarlan birisi var mı varsa lütfen yardımcı olsun

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaslar cozum yolu bulan var mı smartgaga ile oynayan var mı ben yapamadım hicbirsekilde ayar yapılmıyor fare saga gitmiyor ctrl tusu atanmıyor tam olarak ayarlan birisi var mı varsa lütfen yardımcı olsun
optimizasyon sorunu var pek tutmaz bu emülatör

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba yaklaşık olarak on gündür sürekli olarak üç ay olmak üzere yasaklanan oyuncular görüyorum. Bir kaç saat önce aynı takım da oynadığım bir arkadaş da '' Veri bağlantısı hatası '' sonrasın da üç ay olmak üzere yasaklandı, hile kullanmadığını tahmin ediyorum ama net olarak bilmiyorum. Söylemek istediğim şey bir oyuncu ile karşılaştım ve kendisinin halen hile kullandığını ve yasaklanmadığını söyledi. İlk başta mantıklı gelmemişti bana fakat o arkadaşımız BlueStacks isimli program ile oyuna bağlandığını ve BlueStacks isimli program ile hemen hemen hiç bir hilenin açılmadığını dile getirdi. Bende kendisine nasıl açtığını sorduğum da bir hile ismi söyledi ve aslında bilinen bir hile fakat o hile de ilk deneme de BlueStacks ile çalışmamış ve bu arkadaşımız malum hileyi BlueStacks entegre etmiş. Nasıl yaptığını bilmiyorum fakat arkadaşımız halan hile kullanıyor ve 15 ile 17 kill arasında oyunu bitiyor. Bana da gönderdi winrar şeklin de fakat hileyi paylaştığım zaman içerisinde ki key veya bir şey geçersiz kılınıyor nasıl olduğunu bilmiyorum. Söylemek istediğim BlueStacks bir hile entegre edilirse hile kullanan oyuncuların yasaklanmayacağına inanıyorum. Bende üç ay olmak üzere ben yemiştim fakat bu arkadaşın verdiği hile ile taç oldum 2 haftadır da aynı hile ile devam ediyorum her hangi bir sorun görmedim.

Not: Yorumları okuduğum zaman fark ettim şunu belirtmek lazım, SmartGaga Emulator klavye ve mouse ayarlarını yapmanız mümkün değil.

Dipnot: BlueStacks ile bu sitenin hilesi dahil ON YEDİ tane hile denedim hiç birisi açılmadı. Bu sitenin hilesi '' Veriler alınıyor '' şeklinde yazı çıkıyor fakat açılmıyor. Yani bana hileyi gönderen arkadaşın söylediği her şey bire bir tutuyor. Yanıldığını görmedim..

RsAOQR.png

Mobile Dword Vip Hack [R3] Görünen hata önce oyunu başlatmanızı istiyor fakat oyun hazırda zaten açık eğer yönetim bu sorunu çözerse Gameloop un tüm saçmalıkların dan ve garip yasaklanma durumların dan kurtulunur. Lütfen benden bahsettiğim hileyi istemek için özel mesaj atmayın. Kullandım hile başka bir bilgisayarda çalışmıyor. Forumun aktif kullanıcısı değilim geldim ve gidiyorum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
baska emülator deneyelim o zaman yukarda yazan arkadas mantıklı konusuyor yöneticiler bu konuya mutlaka el atar yapılacak bisey varsa bekleyelim haber verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...