- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Reis zaten senin dedigin gibi yapıyoruz aynısını yaptım klavye ayarları okey ama fare sola dönüyor saga kesik kesik dönüyor bununda şuana kadar bir çözümü yok herhalde@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.
Hileyi açmıyorum ki bile bypass kullanırkenOyun içinde hileyi aç kapat
Post automatically merged:
Hileyi aç kapat oyun içinde
@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.
Biz yazılımcı olarak neyin güvenli olup olmadığını biliyoruz dostum. Şuan çoğu hile gameloopta ban atıyor bunun nedeni emülatörün kendi anticheatı var. Ek olarak kurduğunuz pubg mobile apk sı içerisinde oyunun kendi korumasıda var tabiki. Fakat ban yiyenler bu korumadan dolayı değil ac nin koruması yüzünden ban yiyor. Başka emülatörde emülatörün kendi anticheatı olmadığından dolayı ban yerseniz oyunun kendi korumasına yakalandığınız için yiyorsunuz. Dword hilesi ise oyunun kendi anticheatına yakalanmadığı için başka emülatörlerde ban atmaz bu kadar basit.Bakın monitörün ekran çözünürlüğün den tutun oyunun çözünürlükleri ne kadar her şeyi sıfır dan yapmanız gerekiyor aksi halde oyunun içerisinde mouse nin oynaması yeterli olmuyor başka bir taraf dan eksik bir çok şey çıkıyor. Mouse bende ayarlamıştım fakat uzun vadede başka sorunlar hemen kendini belli ediyor. Sizin söylediğiniz gibi çalıştığını farz edelim. SmartGaga donma kasma oyunun ortasın da kapanmak gibi bir çok sorunu var. Bir diğer taraf dan SmartGaga sitesi ismi vermek yasaktır muhtemelen ama bir çok sitede ayarlardır buna benzer ayarlarla oyunculara sunuluyor fakat gerçekten ne klavye ayarı yapmaya nede oynamaya değmiyordu. Bir diğer konu ise güvenli olduğunu dile getirmişsiniz fakat Smartgaga ile uzun vadede oyun oynayan insan olduğunu düşünmüyorum foruma bir kaç gün önce eklenmiş. Smartgaga da olsa Pubg Mobilin sistem dosyalarını kuruyoruz yani oyun başlarken '' Anti-Cheat system is in force '' yazmaması güvenli olduğu anlamına gelmiyor. Aksini düşünen arkadaşlar muhakkak vardır buyursunlar orijinal hesabı ile denesinler. Şahsen ben o riski alacak kişi olduğunu düşünmüyorum. BlueStacks ile hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmıyor çözünürlüğü ayarlayın yeterli mouse ve klavye ayarları otomatik bir şekilde yerini buluyor.
Biz yazılımcı olarak neyin güvenli olup olmadığını biliyoruz dostum. Şuan çoğu hile gameloopta ban atıyor bunun nedeni emülatörün kendi anticheatı var. Ek olarak kurduğunuz pubg mobile apk sı içerisinde oyunun kendi korumasıda var tabiki. Fakat ban yiyenler bu korumadan dolayı değil ac nin koruması yüzünden ban yiyor. Başka emülatörde emülatörün kendi anticheatı olmadığından dolayı ban yerseniz oyunun kendi korumasına yakalandığınız için yiyorsunuz. Dword hilesi ise oyunun kendi anticheatına yakalanmadığı için başka emülatörlerde ban atmaz bu kadar basit.
Hocam herkes diyor ban yiyoruz kaç sefer hile ile giriyorum hiç ban yemedimBiz yazılımcı olarak neyin güvenli olup olmadığını biliyoruz dostum. Şuan çoğu hile gameloopta ban atıyor bunun nedeni emülatörün kendi anticheatı var. Ek olarak kurduğunuz pubg mobile apk sı içerisinde oyunun kendi korumasıda var tabiki. Fakat ban yiyenler bu korumadan dolayı değil ac nin koruması yüzünden ban yiyor. Başka emülatörde emülatörün kendi anticheatı olmadığından dolayı ban yerseniz oyunun kendi korumasına yakalandığınız için yiyorsunuz. Dword hilesi ise oyunun kendi anticheatına yakalanmadığı için başka emülatörlerde ban atmaz bu kadar basit.
Zaten bu konu farklı emülatör için açılmış bir konu. GameLoopta ban yemenizi buraya yazmanız saçma. SmartGaga bu gameloop değil.oyundayken hileyi açtım, hareket dahi etmeden ekranımda 3 ay ban gördüm. gameloop hileyi açtığını algılıyor. farklı emulatörde hilenin önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
Bypassla her enjekte olan her hileyi açtımHileyi açmıyorum ki bile bypass kullanırken
Bypass kullanmasan tabi atarHile filan kullanmayın arkadaşlar altı tane hesabım banlandı. Bu gün,sihirli mermili ,uçmalı kaçmalı hileden banlı hesabım açıldı,sanki ban yememiş gibi tekrar hoş geldin dediler
hile bayağı azaldı bende ban yemekten bıktım ve asıl hesabımla oynamaya başladım dün, 6 maç yaptık ekibimle ilk 3 maç beceremedik haliyle hilesiz olunca alışamadık. Sonra 3 maç üst üste win aldık ve sonuncu winde maç bitiminde ban attı HİLE FALAN AÇMADIM .Çöp bi klavye
Aralıklarla Drop Sorunu
Bi uygulama için 10 saat tuş ayarlaması yapamam
GameLoop Daha İyi ama oda hile koruması güçlendi baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?