Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] [SmartGaga Emulator]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.
Reis zaten senin dedigin gibi yapıyoruz aynısını yaptım klavye ayarları okey ama fare sola dönüyor saga kesik kesik dönüyor bununda şuana kadar bir çözümü yok herhalde

Üye
6 HİZMET YILI

Bakın monitörün ekran çözünürlüğün den tutun oyunun çözünürlükleri ne kadar her şeyi sıfır dan yapmanız gerekiyor aksi halde oyunun içerisinde mouse nin oynaması yeterli olmuyor başka bir taraf dan eksik bir çok şey çıkıyor. Mouse bende ayarlamıştım fakat uzun vadede başka sorunlar hemen kendini belli ediyor. Sizin söylediğiniz gibi çalıştığını farz edelim. SmartGaga donma kasma oyunun ortasın da kapanmak gibi bir çok sorunu var. Bir diğer taraf dan SmartGaga sitesi ismi vermek yasaktır muhtemelen ama bir çok sitede ayarlardır buna benzer ayarlarla oyunculara sunuluyor fakat gerçekten ne klavye ayarı yapmaya nede oynamaya değmiyordu. Bir diğer konu ise güvenli olduğunu dile getirmişsiniz fakat Smartgaga ile uzun vadede oyun oynayan insan olduğunu düşünmüyorum foruma bir kaç gün önce eklenmiş. Smartgaga da olsa Pubg Mobilin sistem dosyalarını kuruyoruz yani oyun başlarken '' Anti-Cheat system is in force '' yazmaması güvenli olduğu anlamına gelmiyor. Aksini düşünen arkadaşlar muhakkak vardır buyursunlar orijinal hesabı ile denesinler. Şahsen ben o riski alacak kişi olduğunu düşünmüyorum. BlueStacks ile hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmıyor çözünürlüğü ayarlayın yeterli mouse ve klavye ayarları otomatik bir şekilde yerini buluyor.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bakın monitörün ekran çözünürlüğün den tutun oyunun çözünürlükleri ne kadar her şeyi sıfır dan yapmanız gerekiyor aksi halde oyunun içerisinde mouse nin oynaması yeterli olmuyor başka bir taraf dan eksik bir çok şey çıkıyor. Mouse bende ayarlamıştım fakat uzun vadede başka sorunlar hemen kendini belli ediyor. Sizin söylediğiniz gibi çalıştığını farz edelim. SmartGaga donma kasma oyunun ortasın da kapanmak gibi bir çok sorunu var. Bir diğer taraf dan SmartGaga sitesi ismi vermek yasaktır muhtemelen ama bir çok sitede ayarlardır buna benzer ayarlarla oyunculara sunuluyor fakat gerçekten ne klavye ayarı yapmaya nede oynamaya değmiyordu. Bir diğer konu ise güvenli olduğunu dile getirmişsiniz fakat Smartgaga ile uzun vadede oyun oynayan insan olduğunu düşünmüyorum foruma bir kaç gün önce eklenmiş. Smartgaga da olsa Pubg Mobilin sistem dosyalarını kuruyoruz yani oyun başlarken '' Anti-Cheat system is in force '' yazmaması güvenli olduğu anlamına gelmiyor. Aksini düşünen arkadaşlar muhakkak vardır buyursunlar orijinal hesabı ile denesinler. Şahsen ben o riski alacak kişi olduğunu düşünmüyorum. BlueStacks ile hiç bir ayar yapmanıza gerek kalmıyor çözünürlüğü ayarlayın yeterli mouse ve klavye ayarları otomatik bir şekilde yerini buluyor.
Biz yazılımcı olarak neyin güvenli olup olmadığını biliyoruz dostum. Şuan çoğu hile gameloopta ban atıyor bunun nedeni emülatörün kendi anticheatı var. Ek olarak kurduğunuz pubg mobile apk sı içerisinde oyunun kendi korumasıda var tabiki. Fakat ban yiyenler bu korumadan dolayı değil ac nin koruması yüzünden ban yiyor. Başka emülatörde emülatörün kendi anticheatı olmadığından dolayı ban yerseniz oyunun kendi korumasına yakalandığınız için yiyorsunuz. Dword hilesi ise oyunun kendi anticheatına yakalanmadığı için başka emülatörlerde ban atmaz bu kadar basit.

Üye
6 HİZMET YILI
Bir çok arkadaşımız özel mesaj atarak benim kullandım hilenin detayını sormuş arkadaşlar ben bu konulara çok hakim olan birisi değilim. BlueStacks hileyi entegre eden arkadaşımız teamviewer ile bağlandı hile dosyasını karşıdan yükledi ardından yaklaşık olarak yirmi iki dakika pubg mobil kurulu olduğu klasör de bir çok şey değiştirdi. Yani kopyala yapıştır olarak bitirmedi işini. Bu nedenle anlatmamı isteyen arkadaşlar var fakat bilmediğim çok şey var anlatamıyorum. Umarım Memory yöneticileri veya başka birisi Smartgaga yaptıkları gibi BlueStacks entegre etmenin bir yolunu bulurlar.
Post automatically merged:

Biz yazılımcı olarak neyin güvenli olup olmadığını biliyoruz dostum. Şuan çoğu hile gameloopta ban atıyor bunun nedeni emülatörün kendi anticheatı var. Ek olarak kurduğunuz pubg mobile apk sı içerisinde oyunun kendi korumasıda var tabiki. Fakat ban yiyenler bu korumadan dolayı değil ac nin koruması yüzünden ban yiyor. Başka emülatörde emülatörün kendi anticheatı olmadığından dolayı ban yerseniz oyunun kendi korumasına yakalandığınız için yiyorsunuz. Dword hilesi ise oyunun kendi anticheatına yakalanmadığı için başka emülatörlerde ban atmaz bu kadar basit.

Yanlış anlamayın lütfen ama madem yazılımcısınız BlueStacks entegre ederseniz forum da ki insanların sorunu tamamen çözülmüş olur. Kusura bakmayın ama farklı bir siteden buraya taşınan konunun kimseye faydası olmaz yorumlara bakılırsa da olmamış zaten. Şahsi fikrim yazılımcı diye hitap edeceğim insanın bu ve buna benzer sorunları belli bir sürede ( Bir iki saat içerisin de ) çözen kişiler olurdu. Ama burada ise hala Smartgaganın bir çok sorunu olmasına rağmen forum kullanıcılarına kabullendirmeye çalışıyorsunuz. Sözlerim de rahatsız edici bir kelime varsa kusura bakmayın. Eğer bu forum da gerçekten işi bilen bir yazılımcı var ise buyursun winrar şeklinde hileyi göndereyim açsın baksın ve herkesin kullanabileceği bir şekilde değiştirsin kontrol etsin forum da yayınlasın ve herkes faydalansın. İyi akşamlar dilerim.
Post automatically merged:

RBjP1h.png

Blue da açmak kolaymış aslında bir de ESPler sabit dursa olacaktı ya :)

Son düzenleme:
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hocam herkes diyor ban yiyoruz kaç sefer hile ile giriyorum hiç ban yemedim :uwot:

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyundayken hileyi açtım, hareket dahi etmeden ekranımda 3 ay ban gördüm. gameloop hileyi açtığını algılıyor. farklı emulatörde hilenin önüne geçilebileceğini düşünüyorum.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Hile menüsü acılıyor ama radar wall hack aim hiçbiri calışmıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
özledim vallahi memorynin hiç kasmayan ban atmayan sapa saglam olan sürümlerini ahhg nerde o günler @LeftSpace

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
oyundayken hileyi açtım, hareket dahi etmeden ekranımda 3 ay ban gördüm. gameloop hileyi açtığını algılıyor. farklı emulatörde hilenin önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
Zaten bu konu farklı emülatör için açılmış bir konu. GameLoopta ban yemenizi buraya yazmanız saçma. SmartGaga bu gameloop değil.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
admin videodaki gibi harfi harfine yaptım ama menü geliyor sadece hiçbirsey aktif olmuyor . f6 ile tekrar denedim boş.
RBzRAj.png

Üye
6 HİZMET YILI
Hile filan kullanmayın arkadaşlar altı tane hesabım banlandı. Bu gün,sihirli mermili ,uçmalı kaçmalı hileden banlı hesabım açıldı,sanki ban yememiş gibi tekrar hoş geldin dediler :D

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Üye
7 HİZMET YILI
Ellerinize sağlık dostlar hileyi indirmek için link alabilirmiyim ? Teşekkürler

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar olay basit, Smartgaga normalde Gameloop'dan daha verimli çalışan bir emülatörken, gerekli desteğin çekilmesiyle ve oyuna gelen güncellemeler sonrasında tabiri caizse kıçı başı dağıtmıştır. Daha oyunun menüsünde iken 5-10 snde bir işlemciyi %100 yaparak pc kilitliyor. Kaldıki klavye mouse ayarları dandik, ayar tutmuyor değişmiyor vs. Kısacası bu emülatörle hile yapacağım diye uğraşacağıma gamelooptan direk hilesiz oynarım daha iyi.Bu konuda yapılması gereken Bluestacka yönelik uyum getirilmesi. Ha önemli nokta ise, (hileyi sunan kişilerin gerek ülke içi gerek ülke dışından olsun) bu durumu bilmiyor veya görmezden geldiğini sanmıyorum, ya onlarda uğraşmayı bıraktılar ya da farklı emülatöre uyumu illa yapıyorlardır. Lakin önemli bir diğer nokta ise, eğer ki hileyi tespit eden anti cheat ise adamlar zaten bu korumanın olmadığı farklı emülatörden gelen bağlantıları engellerler.Tek mantıklı hareket anti cheati geçmenin bir yolunu bulmakta bitiyor. Bir hile grubu, sistemin izleyip, öğrendiğinden bahsetmişti. Sanırım hile olayının önüne geçemeselerde ciddi darbe vurduklarının kanıtıdır.

Üye
7 HİZMET YILI
Tuş mouse ayarlarını birtürlü tutturamadım rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Çöp bi klavye
Aralıklarla Drop Sorunu
Bi uygulama için 10 saat tuş ayarlaması yapamam
GameLoop Daha İyi ama oda hile koruması güçlendi baya

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çöp bi klavye
Aralıklarla Drop Sorunu
Bi uygulama için 10 saat tuş ayarlaması yapamam
GameLoop Daha İyi ama oda hile koruması güçlendi baya
hile bayağı azaldı bende ban yemekten bıktım ve asıl hesabımla oynamaya başladım dün, 6 maç yaptık ekibimle ilk 3 maç beceremedik haliyle hilesiz olunca alışamadık. Sonra 3 maç üst üste win aldık ve sonuncu winde maç bitiminde ban attı HİLE FALAN AÇMADIM .
Anlamadım niye öyle oldu

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence bu oyunun tadı tuzu kalmadı sadece para yatıranları banlamıyor normalde artık hillesiz kil alsanda banlıyor uğraşmayınn bence bu oyun çöp artık darısı başka oyunlara :)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...