Onaylı Üye
olmadı hıle acınca lsflat çalışmayı durdurdu diyorcmd yi aç sonra ilk komuta net stop uxsms yaz enter sonra 2. komuta net start uxsms yaz enter de olur birde yazarken net bir boşluk stop yine bosluk yani kelime aralarına birer boşluk bırakarak yaz olur birde hile şuan ekrana geliyor ama çalışmıyor bilgine .
Her yerde arıyorum bulamadım buna bir çare "ls flatpm" hatasıolmadı hıle acınca lsflat çalışmayı durdurdu diyor
komutları tekrar yazarmısınvalla birader bende forum sayfasındaki herşeyi indirdim denedim olmamıştı sonra cmd den o komutları girince açılaya başladı.
LS FLATPM hatasımıydı senınkıdekomutları tekrar yazarmısın
senın bana yolladıgın kodlardada YAZAN : 5 SISTEM HATASI OLDU ERİŞİM ENGELLENDİevet hatta bilgisayarı her açtığımda öyle yapmazsam aynı lsflat pm çalışmayı durdurdu hatasını yine veriyor o yüzden her pc yi açtığımda aynı şeyi yapıyorum oluyor .
Kodları yanlıs mı verdinizsenın bana yolladıgın kodlardada YAZAN : 5 SISTEM HATASI OLDU ERİŞİM ENGELLENDİ
denedım olmadı yıne anlamadım ben bu hatayı youtubede yok bu hatanın cozumu sanırım ılk ben yasıyorum bunuhayır cmd yi yönetici olarak çalıştır bazen o yüzden olmuyor
hile güncellemeden sonra çalışmıyor..It is safe to use on SmartGAGA
neyin kafasındasın ..Birşey soracağım bilgisayardan hile açıp cep telefonundan oynayıp yan hesaptan bilgisayardan adamların nerde olduğunu görmek mümkün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?