Üye
hileyi açınca oyun siyaha dönüyor neden acaba
emilatörde sağ tık ile dürbün açma ayarlayamıyor muyuz yaniSmartGaga key ayarlaması:
Ekli dosyayı görüntüle 26410
V tuşu = dürbün
Sağ tık = emülatör mausesini gösterip / gizleme
Mode: Normal 720p. Bu modu seçin, ekran çözünürlüğünüz ne olursa olsun bunda ayarlama yapabilirsiniz. Örnek olarak ben oyunu 1440p de oynuyorum ama 720p yi kendime göre ayarladım.
başka bir hile kullanmışsın ve onun servisi ile benim hilenin servisi çakışıyor.Hocam sorun tam olarak bu hile enject oluyor am a gelmiyor bir türlü wh silah yazıları vb
Hocam bu emülatör bozuk, adminlerede kaç defa var olan sıkıntılar yazıldı, onlarda biliyor o yüzden cevap vermiyorlar. Ellerinden bu konuda bir şey gelmiyor.Smartgaga=çöp. Emülatörü geliştirenler bırakmış peşini, biz halen niye çalışmıyor diye debeleniyoruz.Şuan iyi emilator smartgaga ve gameloop oyunun kendi emilatoru kasmıyor diye biliyorum.
Tencent'e geçin bence smartgaga desteğini kesti o emülatörden hiç birşey olmazHocam bu emülatör bozuk, adminlerede kaç defa var olan sıkıntılar yazıldı, onlarda biliyor o yüzden cevap vermiyorlar. Ellerinden bu konuda bir şey gelmiyor.Smartgaga=çöp. Emülatörü geliştirenler bırakmış peşini, biz halen niye çalışmıyor diye debeleniyoruz.
merhaba. smartgaga da play store gırmıyor oyunu yukleyemıyorum. internet baglantısı yok dıyor. hıcbır mantıklı çözum bulamadım. varmı sızın bır bılgınız ?@eliada Hilemiz şuanlık sadece SmartGaga ve GameLoop desteklemektedir. Dediğiniz gibi smartgaga da mouse ve klavye ayarlaması imkansız diye bir şey yok. Videoyu izlediyseniz kendim anlattım. Anlatımımın eksik olduğu yerlerde kendiniz araştırarak deneyerek çözümler üretebilirsiniz. Hilenin BlueStacks emülatöründe çalışmamasının nedeni o emülatör için kodlanmamış olmasıdır. İlerleyen zamanlarda belki o emülatöre entegre edilebilir yapana sormak lazım.
kardeşim çözdünmü bu sorunu bende de aynı problem varAga konu başlıklarını okudum emülatörü indirdim fakat internete bağlanmıyor. wi-fi açıyorum ordan da görmüyor.Bilen varsa yardımcı olabilir mi?