evet kardeşim emülatörden giriş yaptın uyarısı veriyor.Pubg bu emulatoru algılıyor mu? @LeftSpace
nasıl çalışmadı kardeşim bilgi verir misin biraz yardımcı olabilirim belkibende çalışmadı ya benmi yanlış yapıyorum acaba
aynen kanka dediklerine tamamıyla katılıyorum. Oyundayken tam çatışma esnasında hileli olsan bile anlık olarak 5-6 saniye süren donmalar yaşanıyor ve bu sırada rakip sizi öldürüyor. Bu yüzden donma sorunu olmasa gamelooptan daha iyi diyebilirim.Emulatör oyunda aşırı kasmaya sebep olabiliyor. Sebebi emülatör artık güncellenmiyor yani desteklerini kestiler. İşlemci, bellek ve grafik ayarlarıyla denemeler yaparak (özellikle grafik ayarlarını düşük tutarak) kasma olayını hafifletebilirsiniz. Sisteminiz ne kadar güçlü olursa olsun bu kasıntılardan ne yazikki kurtulamayacaksınız. Çünki tuhaf bir şekilde emülatör işlemciyi aşırı derecede yük altında bırakıyor. çalıştırabilenler görev yöneticisinden bakabilirler işlemciyi resmen çıldırtıyorYani 9. nesil full+full sisteminiz dahi olsa bu emülatör yine sizi kanser edecek (örnek ben). Merak edenler içinde ayrıca söylemiş olayım emülatörde Gameloop'ta olduğu gibi anti cheating sistem olmadığından BANLANMIYORSUNUZ.. Banlatmıyor ama kasma, donma, oyundan atma vs vs süründürüyor
![]()
evet sıkıntı oluyor tam denk gelmeyede biliyorTuş atamalarını kendimiziz teker teker yapması sıkıntı biraz.
her şikayette ban oluyor muHileyi oyunculara çok belli etmemenizi öneririm, eğer ban yemek istemiyorsanız..