PUBG mobile dword vıp ten yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
konu başlıgı biraz komik olmuş :D soruna gelirsek anti ban kullandınmı maç başı kaç kill aldın bunları belirt yani sendenmı kaynaklı hiledenmi kaynaklı ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İşte öyle olmuyor o sen aktif ettim zannediyorsun ama aslında aktif değil,ben antiban ın çalıştığını bizzat kullanarak test ettim hile kendini kapatıyor aslında açık gözüküyor ama düşmanları göstermiyor sanki kapalı gibi,oyun bitince başka oyuna giriyorum bakıyorum yine çalışıyor,sistem şu bak oyun sonuna kadar sıcak çatışma yapma son kalan takıma her türlü dal yok et ya birinci olursun yada ikinci ama rank kasmış olursun 56 maçta elmas 3 oldum millet 20 maçta daha platin 4 ;)
aktif etmek icin onaylı hesap mı olmak gerekiyo ve sen ban yemedinmi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
aktif etmek icin onaylı hesap mı olmak gerekiyo ve sen ban yemedinmi
Evet antiban özelliği için onaylı üye olman gerekiyor ben daha ban yemedim,önce misafir hesapla baya bir oynadım baktım ban yemiyor orjinal hesapla oynuyorum şimdi,ban yese bile bende 8tane hesap var kardeşim bunlar ban yiye yiye açtığım ve zamanı gelince banı kalkan hesaplar,daha 10yıl yediklerim var onlarında pubg ile bağlantısını kestim bir kaç ay sonra o mail hesaplardan yine pubg hesabı açabiliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Evet antiban özelliği için onaylı üye olman gerekiyor ben daha ban yemedim,önce misafir hesapla baya bir oynadım baktım ban yemiyor orjinal hesapla oynuyorum şimdi,ban yese bile bende 8tane hesap var kardeşim bunlar ban yiye yiye açtığım ve zamanı gelince banı kalkan hesaplar,daha 10yıl yediklerim var onlarında pubg ile bağlantısını kestim bir kaç ay sonra o mail hesaplardan yine pubg hesabı açabiliyorum.
sen adamsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hile kullanıyorsun ban yemeyi göze aldın demektir. Geçmiş olsun diyecek başka ne olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
her hiledeyiye bilirsin kardeş yemiyecen diye bişi yok büyütmeyn ben 1 günde 10 15 hesap açıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
onaylı hesap olunca ban yenilmiyomus bende bugun deicem

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
çok belli ettiysen olabılır ban yersin kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...