dün birşeyleri sildimkanka dosyalarıyla oynadıgın icin görüntü dosyalarını silmiş olaiblirisn onu dosya kontrolu yaptırıp düzeltebilirsin ama hile de gidebilir hile icinde malesef bir çözümüm yok
büyük ihtimalle oyledir dosyalar silinmiştir dosya kontrolu yapman yeterlibende 2 gündür var oyun ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Post automatically merged:
dün birşeyleri sildim
hileyi aktive edebilmek için oyunu tekrar yüklemem gerek galiba
onaylı üye olman yeterli diye biliyorum ben amadosya kontrolu yaparsanız bütük ihtimal sorununuz gidecektir.
300 post olmadan steam pubg hile nasıl kullanabiliyorsunuz eskisi otomatikmi uptade oldu
Hayır bursa herhangi bir 300 post şartı yok kardeşim. Hileyi açan rar propramında sıkıntı vardır . Kullandığın rar dosyasını sildosya kontrolu yaparsanız bütük ihtimal sorununuz gidecektir.
300 post olmadan steam pubg hile nasıl kullanabiliyorsunuz eskisi otomatikmi uptade oldu
reis hileyi kullana bilmek için ne olmamız gerekiyordu yani sen kullana biiliyormusunHayır bursa herhangi bir 300 post şartı yok kardeşim. Hileyi açan rar propramında sıkıntı vardır . Kullandığın rar dosyasını sil
Başka bir rar propramı bul onunla aç . Göreceksin ki hile çalışacaktır.
Kardeşimreis hileyi kullana bilmek için ne olmamız gerekiyordu yani sen kullana biiliyormusun
siyah ekran benim oyundan kaynaklanıyor yada pc denben denedım suan hılede çalışıyor herangı bır sıyah ekran yok
oyunu sıl tekrar yükle belkı duzelırsiyah ekran benim oyundan kaynaklanıyor yada pc den
hile çalışıyor
aynen öyle benimde beynim yandıpubg steam deyip mobile ssleri atıyorsun :d?
yanlış yazdım yukarda pubg dword yani pubg mobileKardeşim
PUBG Steam
için herhangi bir üyelik şartı veya post şartı yoktur . Rar dosyasında sıkıntı vardır .
rar yani hileyi açmak için kullandığın dosya . Onu sil yeni bir tane yükle ve hileyi onunla aç. Hile çalışaçaktır
acemilik işteaynen öyle benimde beynim yandıarkadaş ısrarla steam pubg diyor
olabilir kardeşim problem yokyanlış yazdım yukarda pubg dword yani pubg mobile
steam da 300 post kuralı vardır.
Post automatically merged:
acemilik işteyanlış yazmışım
steam da post 300 olması gerek
ben 4 gündür dowrd vip 3 pubg mobile açamadığım için yanlış yazmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?