Onaylı Üye
Dword'a yeni gelen güncellemeden sonra yeni özellikleri nasıl açılır? Bilmiyorum.
Moderatörün son düzenlenenleri:
Klavyeniz de bulunan INSERT tuşuna basarak özellikleri görebilir ve oradan açabilirsiniz
bendede aynı 32 bit ile denicemözellıkler gorunuyor ama oyun ıcerısınde false yazıyor hıc oyun ıcınde ozellıkler calısmıyor nasıl yaparız
32 bit dene 64 olanı kaldır komple sıfırdan 32 bit indir gameloop tanbenim bilgisayarım 64 bit gameloopu 32 bit mi indireyim 64 bitmi ne yaparsam yapayım memoryhackersı çalıştıramadım yardımcı olabilecek varmı acaba ?
deneyınce bılgı verırmısın hocam bızımde ısımıze yarar belkıbendede aynı 32 bit ile denicem
tamam denicem şimdideneyınce bılgı verırmısın hocam bızımde ısımıze yarar belkı
64 biti silip 32 bit kurun 32 bit sürümünde çalışıyor gerisine aldanmayındeneyınce bılgı verırmısın hocam bızımde ısımıze yarar belkı
mouse yardımı ile özellikleri açıp kapaya bilirsinözellıkler gorunuyor ama oyun ıcerısınde false yazıyor hıc oyun ıcınde ozellıkler calısmıyor nasıl yaparız
hocam ac kapama ok calısıyor fakat ozellıkler ıslem yapmıyormouse yardımı ile özellikleri açıp kapaya bilirsin
Ben 32 bitte indirdim fakat yine çalışmadıprogramı açtım 2 el attım ban yedim