Onaylı Üye
Dostum hilen varsa telefondan rica etsem ban olmayan yollayabilecen mi yada yönlendirebilecenmiconfig yok ama mobilden oynuyosan hile var configler gelir 1 haftaya
Dostum hilen varsa telefondan rica etsem ban olmayan yollayabilecen mi yada yönlendirebilecenmiconfig yok ama mobilden oynuyosan hile var configler gelir 1 haftaya
link:Dostum hilen varsa telefondan rica etsem ban olmayan yollayabilecen mi yada yönlendirebilecenmi
Brom no recoil mümkünsd titremeli olsun geçen seferki çok sıkıntıydı izlemede çok belli oluyor.Bizzat kendim üzerinde çalışıyorum çok yakında gelir no shake hex kodlarını buldum az sonra no shake configi sizlerle paylaşacağım yakında da no recoil gelir sabır edin dostlarım.
Dostum videon tencent games tarafından telif hakkı ile kapatılmışlink:(skin.aim.wh.magic.sekmeme var reis 2 3 götürüyo)
Umudumuz sensin reis bekliyoruz dört gözleBizzat kendim üzerinde çalışıyorum çok yakında gelir no shake hex kodlarını buldum az sonra no shake configi sizlerle paylaşacağım yakında da no recoil gelir sabır edin dostlarım.
peki yeni gelen aimbot ayarı naısl olucak bilgin varmı ?Confige gerek yokki ezpubgm yi indir aimbot ayarlarını yap ip gibi ateş et
hangi form u takip etmeliyim bu hile içingüncellendiginde haber yapılcaktir zaten kanka formu takip etmen yeterli
Hassasiyetleri oldukça aşağı çek smoth ayarını biraz yükselt çok iyi sprey ayar 16,32,16 ayarlarınıda ellemepeki yeni gelen aimbot ayarı naısl olucak bilgin varmı ?
forumdan bakabilirsiniz takip edebilirsiniz hocamMerhaba Arkadaşlar Emulator için 1.8 Sekmeme Config yeni güncelleme ne zaman hazır olucak bilgisi olan arkadaşlar söyleyebilirmi.
Üstünde çalışan arkadaşlara kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar..
2 aydır takipdeyim ama hala güncel bir sekmeme configi gelmediforumdan bakabilirsiniz takip edebilirsiniz hocam
isit safe ?1.8 Güncellemesi için şuanlık bir config bulunmamakta ama şuan güncellenecek config var.
Sadece birazcık sabretmek gerekiyor.
Konu : https://memoryhackers.org/konular/p...ip-config-sekmeme.223270/page-50#post-4056862