Geri dönüş sağlandı.telegframdan yazdım hocam
After this last update item like weapon are already organizated each weapon have different color , everythings is going fine.
İyi oyunlar dost < 3hile satın alındı sorunsuz çalışıyor teşekkürler.
Kanki kullandığın şuan emülatör mü eğer emülatör ise yapılışı varmı video gibiona göre alcam dediğin gibi sağlamAlın aldırın beyler çok sağlam hile herkese tavsiye ederim major hocamada selamlar güvenin tek adresi +rep
![]()
![]()
Major bakarmısın telegram dan özel mesaj attım okurmusunGüncel [ + ]
Başlıkta da yazdığı gibi emulatör. Satın alım sonrası gerekli teknik destek sağlanır. Mesajına geri dönüş yapıldı.Kanki kullandığın şuan emülatör mü eğer emülatör ise yapılışı varmı video gibiona göre alcam dediğin gibi sağlam
Major bakarmısın telegram dan özel mesaj attım okurmusun
MajorKanki kullandığın şuan emülatör mü eğer emülatör ise yapılışı varmı video gibiona göre alcam dediğin gibi sağlam
Major bakarmısın telegram dan özel mesaj attım okurmusun
Major telegrama bakarmısın lütfen sana ulaşamıyorumBaşlıkta da yazdığı gibi emulatör. Satın alım sonrası gerekli teknik destek sağlanır. Mesajına geri dönüş yapıldı.
Geri dönüş sağlandı hocam.Major
Major telegrama bakarmısın lütfen sana ulaşamıyorum
[CENTER][B][SIZE=22px]BAŞARILI SATICI BANSIZ ÜRÜN TEBRİKLER[/SIZE][/B][/CENTER]
İyi oyunlar tekrardan dost < 37 günlük daha alındı hile harbiden safe yani alacaklara tavsiye aim vs sorunsuz çalışıyor.
İyi oyunlar dost < 3Arkadaşlar hileyi alın aldırın hile sağlam kolay kolay ban yok sorunsuz gönül rahatlığı ile oynayın ama abartmadan elinizden gelirse 30 günlük alın yemin ederim çerez parası böyle sağlam hileye çok uygun müşteri hizmetleri çok iyi nerdeyse 7/24 ilgileniyorlar