2055 e kadarmıKral Eski hesabım 2055 e kadar yasaklanmıştı açılır mı ciddendenemek istiyorum bak
e banlı guest hesabı nasıl direk karşımıza
çünkü artık hwid ban atıyor yani cihaz banı atıyor artık maalesefEğer pc sistemine atmıyorsa peki formatlanıp sıfırdan kurulan bir emülatör guest hesap açmak istenildiğinde banlı guest hesabı nasıl direk karşımıza çıkarıyor? Enterasan bir durum valla.
Evet, cihaz banı mevzusunu biliyorum. Demek istediğim konuda paylaşılan programın buna katkısını nasıl oluyor. O program sadece emülatörün ayarlarıyla oynayıp taklit ettiği telefonu değiştiriyor. Onda okeyiz, iyide pc format atıp tekrardan sıfır hesap açtığımızda bu programı kullanmazsak sistem bizi tanıyıp banlı guesti getiriyorsa bir şekilde bizi biliyor demek.buda pcyi biliyor olmasından geçer.buda emülatörün telefonuyla oynamanın mantıken yeterli kalmayacağı anlamı taşır. yinede chiaz banı yiyenlerden deniyip dönüşlere bakmak lazım.çünkü artık hwid ban atıyor yani cihaz banı atıyor artık maalesef
Sanırım sistemleri şöyle çalışıyor.Evet, cihaz banı mevzusunu biliyorum. Demek istediğim konuda paylaşılan programın buna katkısını nasıl oluyor. O program sadece emülatörün ayarlarıyla oynayıp taklit ettiği telefonu değiştiriyor. Onda okeyiz, iyide pc format atıp tekrardan sıfır hesap açtığımızda bu programı kullanmazsak sistem bizi tanıyıp banlı guesti getiriyorsa bir şekilde bizi biliyor demek.buda pcyi biliyor olmasından geçer.buda emülatörün telefonuyla oynamanın mantıken yeterli kalmayacağı anlamı taşır. yinede chiaz banı yiyenlerden deniyip dönüşlere bakmak lazım.
Emülatör mü ban attı?bilgisayarı yeniden başlatmayınca 3. parti yazılımı banı attı bana 10 yıl
Hesap banını bir başkasının yapacağı müdehale ile açılır mı sence? Şöyle bak olaya, hesap senin uçak biletin diyelim. Adamlar sistemden senin biletini iptal etti. Sen elindeki kağıta ne yazarsan yaz, ne çizersen çiz o uçağa binemezsin. Yanı banlanan hesabı sadece oyunun merkezindeki yetkililer açabilir, oda yanlışlık olduğunu bir kusurunun olmadığını kanıtlarsan veya dikkatlerini çekesen.Hesap banını açmıyor dimi cihaz banını açıyor doğru anladım
Sen nasıl bir kralsın sen adamın dibisin dualarım başarılarTR: Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine Pubg Mobile cihaz banı size paylaşacağım.
TR: Evet arkadaşlar. Pubg Mobile cihaz ban eğitimini göndereceğim.
![]()
Adımlar:
1) içinde rar'dan indiriyoruz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) sonra "JOY RESETTER.exe" çalıştırıyoruz.
3) "Emulator HWID Changer" tıklıyoruz.
4) İşte bu kadar
Adımlar:
1) rardan indirip çıkartın.
2) "J RESETTER.exe" eğitimini okuyun.
3) "Emülatör HWID Değiştirici" tıklayın.
4) Keyfini çıkarın
Ekli dosyayı görüntüle 72328
Özellikler:
E Düzenleyici Değiştirici
Misafiri Sıfırla
günlükleri temizle
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap