Onaylı Üye
artık çalışmıyor
istersen dene ama bende olmuyor artıkHocam hayla çalışıyuormu ona göre deniyeyim
Çalışıyor etiketi varsa çalışmama gibi ihtimali düşük deneişe yarıyor mu ona göre deneyeceğim
not working for meDid I fail or is it not working anymore?
Şimdi denedim gueste girmeye çalıştığımda hala banım var.TR: Evet arkadaşlar yoğun istek üzerine sizlere Pubg Mobile cihaz banı kaldırma programını paylaşacağım.
EN: Yes, friends. I will share the Pubg Mobile device ban removal program with you.
![]()
Adımlar:
1) Öncelikle rar dosyasını indiriyoruz ve bir klasöre çıkartıyoruz.
2) Ardından "JOY RESETTER.exe" çalıştırıyoruz.
3) "Emulator HWID Changer" butonuna tıklıyoruz.
4) İşte bu kadar
Steps:
1)Download and extract the rar file.
2) Open "JOY RESETTER.exe" file.
3) Click the "Emulator HWID Changer" button.
4) Enjoy
Ekli dosyayı görüntüle 72328
Features:
Emulator HWID Changer
Reset Guest
Clear logs
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Emulatorün hwid ini değiştirmedi bende. Device ID Changer ile id sini not ettim. Programı çalıştırdım. Yapıldı dedi gameloop u açtı, device id changer ile baktım id değişmiş mi diye, not ettiğim id aynen duruyor.Merhaba konuyu gerçekten çok uzun zaman önce paylaşmıştım bugün onaylanmış (çok şükür).
Her neyse soruna yanıt vereyim.
Hayır hiç bir şekilde pc'ye herhangi bir hwid ban söz konusu değil ban sadece emulatorün hwidsine atılıyor ve bu program sayesinde bu hwid değiştirebiliyoruz.
Bu program hiç bir şekilde pc'nin hwid'si ile oynamaz.
zaten cihaz banı için bu program id felan değiştirmek için değil yani id değişmez aynı kalır sadece cihaz adını gizler ve ban ortadan kalkar okadarGameloopun device id sini değiştirmiyor. Device ID Changer programı ile device id sini not ediyorum. Joy Resetter ı çalıştırıyorum. ID değişti diyor ve gameloopu başlatıyor. Sonra device id yi kontrol ediyorum, aynısı duruyor.
Post automatically merged:
Emulatorün hwid ini değiştirmedi bende. Device ID Changer ile id sini not ettim. Programı çalıştırdım. Yapıldı dedi gameloop u açtı, device id changer ile baktım id değişmiş mi diye, not ettiğim id aynen duruyor.