normal tencent kullanıyorum hocam CE ile yapıyodum onuda fixlediler bir sürü kişide hile var nerden buluyolar bu hileleri anlamış değilim nerden biliyosun hile olduklarını diye soracak olursan bariz belli adamlarda %100 no recoil var...LD player için güncel bir hile yok istersen gameguardian ile yaparsın
biliyorum hile ile alakası yokBu bypass dediğimiz şeyin Hile ile alakası yok emulatorden girdiğini gilzleyip telefondakilerle oynuyorsun
Bu bypass dediğimiz şeyin Hile ile alakası yok emulatorden girdiğini gilzleyip telefondakilerle oynuyorsun
Supermis nasil yapilio baskanBu bypass dediğimiz şeyin Hile ile alakası yok emulatorden girdiğini gilzleyip telefondakilerle oynuyorsun
şuanlık yapmaayın güncellenıyor ve oyuna normal girmek istediğin zaamman girmiyor %98 hatası verıyor haberın olsun bende verdım az önce sılip baştan yükledım aman karsımda ki pc olmassa nasıl zevk alayım teldekılerı vurup sevınemezsin ki ...Supermis nasil yapilio baskan
nasıl yapacaz pc ile girip tlfdakilerle oynamaşuanlık yapmaayın güncellenıyor ve oyuna normal girmek istediğin zaamman girmiyor %98 hatası verıyor haberın olsun bende verdım az önce sılip baştan yükledım aman karsımda ki pc olmassa nasıl zevk alayım teldekılerı vurup sevınemezsin ki ...
bro videolu anlatım var bu sitede araştırıp yapabilirsin ama önermem ben yapmıcam meselanasıl yapacaz pc ile girip tlfdakilerle oynama
hangısını kullanıyorsunMERHABALAR GÜNCEL Bİ HİLE VAR SU ANDA KULLANIYORUM AMA BURDAKI CIKANA KADAR