Pubg Mobile Emülatör Drop Sorunu ( YARDIM )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri ve oyun ayarları aşağıdaki gibi oyunda çok adam olduğunda veya aniden arabayla falan geldiklerinde drop yiyorum ne yapabilirim oyun kalitesinide düşürmek istemiyorum 1080 ideal gibi

1.PNG

2.PNG

3.PNG

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
ayarları gayet yüksekte olduğu için drop yiyorsun 1 tık düşürsen sıkıntı çıkmaz

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
O sorun bende de var arkadaşım sende görüntü kalitesini dengeli oyun çözünürlüğü hd 1080 iyi ve son olarak da hafıza ve işlemcin ne ise onu yap oraya işlemcin 4 ise 4 8 ise 8 yap hafıza'da en son ne varsa onu yap zaten DPI birşey farkettirmiyor diye biliyorum yapacak birşey yok bendede oluyor o benimde intel i3 8gb ram

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
şuna bak bu sistemle drop atıyor harbi çöp bi emülatör hd değil akıcı yap

Üye
7 HİZMET YILI
Oyun SSD içindemi yoksa Normal HDD içinde mi

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Merhaba drop yıyorsan işlemci artısı yapabilirsin bu işlem için win+r kombinasyonu yap msconfig yazıp enter yap gelişmiş ayarlardan işlemci sayısını en yükseğe al daha wındows anımasyonlarını kapatabılırsın performans artışı olacaktır daha sonra güç seceneklerinden yüksek performans seç. Ve son olarak sana önerim Amd driver crimson relive 17 sürümünü öneririm tek sıkıntısız driver o çünkü.

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba drop yıyorsan işlemci artısı yapabilirsin bu işlem için win+r kombinasyonu yap msconfig yazıp enter yap gelişmiş ayarlardan işlemci sayısını en yükseğe al daha wındows anımasyonlarını kapatabılırsın performans artışı olacaktır daha sonra güç seceneklerinden yüksek performans seç. Ve son olarak sana önerim Amd driver crimson relive 17 sürümünü öneririm tek sıkıntısız driver o çünkü.
Msconfig işime yaradı saol. 1 çekirdekle çalışıyomuş pc. Boşu boşuna o kadar kanser oldum o kadar kasmalara katlandım.

Üye
6 HİZMET YILI
ayarları gayet yüksekte olduğu için drop yiyorsun 1 tık düşürsen sıkıntı çıkmaz
şu pubg de adam görmek için yani hileyi indirmek için girmediğim yer kalmadı kimse yardımcı olmadı araplara sinir oldum ama bulamıyorum biri yardımcı ola bilir mi ?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
şu pubg de adam görmek için yani hileyi indirmek için girmediğim yer kalmadı kimse yardımcı olmadı araplara sinir oldum ama bulamıyorum biri yardımcı ola bilir mi ?

Yardımcı olalım, forum bazen yoğun olduğundan dolayı olabilir. Şu konuya gider isen indirilmesi - kurulumu - ayarları hakkında her şeyi görürsün dostum. Konuya gelecek olur isek DirectX+'den kaldır bir defa akıllı moda çek, HD oynama akıcı dene. Sistemsel bir sıkıntı olduğunu da sanmıyorum çünkü sistemin oyunu zıplatacak şekilde idare eder. Ayarlarını bir tık düşürmen de fayda var. İyi forumlar

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Oyun işlemcine göre az bir şey yüksek ondan ayarları Full yapma düzelir

Üye
7 HİZMET YILI
Herkese Teşekkür Ederim tam bir çözüm yok gibi bir tık aşağıya alacağım mecbur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...