Bilinmiyor
Efsane Üye
0.8.0 Güncellemesi İle Birlikte Koruma Sistemi Geliştirildi otomatik 10 yıl ban yiyorsunuz beklemede kalın... HİLE FİX
Selamun Aleyküm Forum Üyeleri biraz gecikmelerden dolayı geç paylaşıyorum gerekli her şey video'da mevcut uygulamalar ve apk vs. video altın'da onun dışında scrpit'i burdan bn güncel olarak paylaşacağım...
Emülatör için ise ldplayer ve BlueStacks'da çalışıyor zaten yapılışı aynı farklı bişey yok.. (ileride tencent emülatör için'de hile gelicek)
NOT:BAN KONUSUNDA İSE BU VİDEO'YU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM....
Güncel Script Link:
Önemli NOT: Arkadaşlar ben güncel en iyi scrpit'leri güncel scrpit link olarak paylacağım verdiğim hileleri yani scriptleri en fazla 1 hafta kullanmanızı tavsiye ediyorum her hafta güncel scriptler paylaşacağım.. onun dışında hile ilgili sorunları vs. yorumlar kısmında her türlü yardım'da bulunacağım...
Selamun Aleyküm Forum Üyeleri biraz gecikmelerden dolayı geç paylaşıyorum gerekli her şey video'da mevcut uygulamalar ve apk vs. video altın'da onun dışında scrpit'i burdan bn güncel olarak paylaşacağım...
Emülatör için ise ldplayer ve BlueStacks'da çalışıyor zaten yapılışı aynı farklı bişey yok.. (ileride tencent emülatör için'de hile gelicek)
NOT:BAN KONUSUNDA İSE BU VİDEO'YU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDİYORUM....
Güncel Script Link:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
PASSWORD:8055Önemli NOT: Arkadaşlar ben güncel en iyi scrpit'leri güncel scrpit link olarak paylacağım verdiğim hileleri yani scriptleri en fazla 1 hafta kullanmanızı tavsiye ediyorum her hafta güncel scriptler paylaşacağım.. onun dışında hile ilgili sorunları vs. yorumlar kısmında her türlü yardım'da bulunacağım...
Son düzenleme: