Arkadaslar Memu emulator indircem installer.exe calıstır diyorum yönetici olarak evet diyorum fare imleci dönüo ama önüme birşey gelmio açılmıo yani çok yükledim açılmadi farklı sitelerden filan virüs prog kapalı yeniden baslattim olmadi
ss atarsan daha iyi yardımcı olabilirizArkadaslar Memu emulator indircem installer.exe calıstır diyorum yönetici olarak evet diyorum fare imleci dönüo ama önüme birşey gelmio açılmıo yani çok yükledim açılmadi farklı sitelerden filan virüs prog kapalı yeniden baslattim olmadi
8 ram gayet yetioda özellikler filan dedim uyumluluk degiştirdim olmuyorram yetmiyor olabilir mi bazen öyle hattalar alabiliyolar
bilgisayarın kaç bit bite göre değişiklik gösterir 32 ise hiç uğraşma gameloop indirArkadaslar Memu emulator indircem installer.exe calıstır diyorum yönetici olarak evet diyorum fare imleci dönüo ama önüme birşey gelmio açılmıo yani çok yükledim açılmadi farklı sitelerden filan virüs prog kapalı yeniden baslattim olmadi
gameloop indir o daha iyi bence
ss atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
gameloop tan baya çektim bi uzantisi var aow.exe diye işlemci yemiyo ömrünü bitirio direk process hacker 2 dan öncelik yükseltmeyi denedim olmadi bide memu denicembencede gameloop indir
kardeşim adam memu için çözüm istiyor fikriniz yoksa yorum yapmanın ne anlamı varGameloop indir
ya ilk sayfa da hangi yorumu başta görürse onu yazıyor kankakardeşim adam memu için çözüm istiyor fikriniz yoksa yorum yapmanın ne anlamı var