kanka yaptım ancak o zamanda loot almıyor bendeKontrolleri sıfırla çalışmıyan tuşları yeniden konumlandır ben yapmıştım oldu
Youtubeden videolar olucaktı sorununu yazarsan çıkacaktır benim de öyle sorunlarım olmuştu çözdüm videolar sayesindekanka yaptım ancak o zamanda loot almıyor bende
hepsine bakmıştım yaptm çoğu sil yükle yapın diyo olmazsa öyle yapıcamYoutubeden videolar olucaktı sorununu yazarsan çıkacaktır benim de öyle sorunlarım olmuştu çözdüm videolar sayesinde
Try replacing all key manualI looked at all of them.
I mean remove them and put them againTry replacing all key manual
kontrol ayarlarından smart 720p diye bir şey var ona al kanka düzeliyorkanka yaptım ancak o zamanda loot almıyor bende
eğer bu olmaz ise oyunu sil baştan yükle veyahut gameloop u güncelle bende düzeldi o şekilde.ctrl ve tekrar ctrl yap kanka düzeliyor
internette hangisini nereye koyucağını gösteren videolar varkanka yaptım ancak o zamanda loot almıyor bende
kayma demedim reis ben takılı kalıyor mouse kapıyı açıyorum kaç kere öldüm ya bunun yüzünden takılı kalmasına çözüm bulamadım sildim yükledim hala aynıAslında bu kaymanın nedeni kesinlikle şu denilemez. Her şeyden önce mauseni donanımsal kontrol etmeni tavsiye ederim. Ardından gameloop işlemcisinin kullandığı mause ayarını kontrol et. Mesela uygulama speed ile normal pc mause speed eşit değilse ve anlık speed hızı artarsa kayabiliyor. Nadirdir ama yine de kayıyor işte. Onun dışında asıl önemli nokta oyun içi ayarlarındır. Oyun içinde mause çevirilecek yerler bellidir. Ayarlar ve kontrollerde bunlar x-y olarak belirlenir. O belirlenen yerlerde bir button, eğilme kalkma vs olmasın. Umarım tavsiyelerim işe yarar.
sil yükle diyolar veya 720 yap ben deniycem olursa yazarım kardeşimÇözümü varmı resetlemek işe yaramıyor.