pubg mobile emulator sekmeme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba herkese iyi forumlar. Emulator oyuncusuyum, bazı yayıncıları veya baska insanların canlı yayınlarına bakıyorum silahları neredeyse hic sekmiyor, 6x 4x 3x hangi scope olursa olsun. Akm ile kullanıp sektirmeyen bile var. Ayarladan aim falan dusuruyorum ama benimkiler bildiğiniz dağa taşa gidiyor. Kullandığım Mouse razer deathadder elite. Bu konuda yardımcı olacak var mı ? Herhangi bir mouse ayarı var mıdır ? Yapmam gerekenler nedir ? Tesekkur ederim tekrardan iyi forumlar..

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bence bu sadece görsel bir hata, ekran çözünürlüğü nedeniyle daha dikkat çekici, bana codm'de oluyor

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum telefonda semkeme çok kolay. Sadece ateş ederken aimi yavaşca aşağıya çekeceksiin. Biraz antrenman yap alışırsın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba herkese iyi forumlar. Emulator oyuncusuyum, bazı yayıncıları veya baska insanların canlı yayınlarına bakıyorum silahları neredeyse hic sekmiyor, 6x 4x 3x hangi scope olursa olsun. Akm ile kullanıp sektirmeyen bile var. Ayarladan aim falan dusuruyorum ama benimkiler bildiğiniz dağa taşa gidiyor. Kullandığım Mouse razer deathadder elite. Bu konuda yardımcı olacak var mı ? Herhangi bir mouse ayarı var mıdır ? Yapmam gerekenler nedir ? Tesekkur ederim tekrardan iyi forumlar..
Mause yi aşağı doğru hafifce çek spray atmış olursun böylelikle dağa taşa gitmemiş olur alıştıma yap öyle bi anda olmaz .

Hüseyin SARIKAYA
Seçkin Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
eger mobil oynuyorsan ateş sırasında ekranın üzerinde basılı tuttugun zaman aşagı dogru parmak kaydıracaksın
yok emülatör ise mause'ni çekeceksin bu kadar basit. Her şeyi hileden beklemeyin arkadaşlar az sizde oynayın.
yok öyle siz balkonda sigara içerken sizin yerinize uçaktan atlayıp win alan hile.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka csgo biliyorsan ordaki gibi spray yapmaya çalış silahı ateşlerken mouse aşağı indirerek sık

Üye
6 HİZMET YILI
eger mobil oynuyorsan ateş sırasında ekranın üzerinde basılı tuttugun zaman aşagı dogru parmak kaydıracaksın
yok emülatör ise mause'ni çekeceksin bu kadar basit. Her şeyi hileden beklemeyin arkadaşlar az sizde oynayın.
yok öyle siz balkonda sigara içerken sizin yerinize uçaktan atlayıp win alan hile.
yok hocam hile için demedim, sadece yardım istedim tesekkur ederim.
Post automatically merged:

kanka csgo biliyorsan ordaki gibi spray yapmaya çalış silahı ateşlerken mouse aşağı indirerek sık
Yapıyorum hocam ama yinede saga sola oyle gidiyor ki akıl almaz sekılde. Diğer insanların nasıl gitmiyor hayret verici. Calısmaya devam o zaman.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yok hocam hile için demedim, sadece yardım istedim tesekkur ederim.

Yapıyorum hocam ama yinede saga sola oyle gidiyor ki akıl almaz sekılde. Diğer insanların nasıl gitmiyor hayret verici. Calısmaya devam o zaman.
kanka o zaman antrenman yap dağlara taşlara atma mermileri yarın bi gün askere gidiceksin şqwkeşqwlke işin şakası bi yana tek tek sık veya dediğin gibi antrenman yaparak kendini geliştir

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
silahın ek parçaları ve silaha görede değişiyor sprey yaparken mouseyi alta kaydırman lazm bir noktadan sonra mantıgı kavrıyorsun ama kesın düz gidicek diye birşey yok spreyde veya düzgün.

Biraz anlatır mısın veya yardımcı olur musun
bence ellede rahatlıkla yapılabiliyor biraz mantıgını anlayıp pratık yap.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ab bana ozelden yardımcı olurmusun bau konu ıle alakalı bırsey anlamadım desem kzımasssın inşallah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...