Mause yi aşağı doğru hafifce çek spray atmış olursun böylelikle dağa taşa gitmemiş olur alıştıma yap öyle bi anda olmaz .Merhaba herkese iyi forumlar. Emulator oyuncusuyum, bazı yayıncıları veya baska insanların canlı yayınlarına bakıyorum silahları neredeyse hic sekmiyor, 6x 4x 3x hangi scope olursa olsun. Akm ile kullanıp sektirmeyen bile var. Ayarladan aim falan dusuruyorum ama benimkiler bildiğiniz dağa taşa gidiyor. Kullandığım Mouse razer deathadder elite. Bu konuda yardımcı olacak var mı ? Herhangi bir mouse ayarı var mıdır ? Yapmam gerekenler nedir ? Tesekkur ederim tekrardan iyi forumlar..
yok hocam hile için demedim, sadece yardım istedim tesekkur ederim.eger mobil oynuyorsan ateş sırasında ekranın üzerinde basılı tuttugun zaman aşagı dogru parmak kaydıracaksın
yok emülatör ise mause'ni çekeceksin bu kadar basit. Her şeyi hileden beklemeyin arkadaşlar az sizde oynayın.
yok öyle siz balkonda sigara içerken sizin yerinize uçaktan atlayıp win alan hile.
Yapıyorum hocam ama yinede saga sola oyle gidiyor ki akıl almaz sekılde. Diğer insanların nasıl gitmiyor hayret verici. Calısmaya devam o zaman.kanka csgo biliyorsan ordaki gibi spray yapmaya çalış silahı ateşlerken mouse aşağı indirerek sık
kanka o zaman antrenman yap dağlara taşlara atma mermileri yarın bi gün askere gidiceksin şqwkeşqwlke işin şakası bi yana tek tek sık veya dediğin gibi antrenman yaparak kendini geliştiryok hocam hile için demedim, sadece yardım istedim tesekkur ederim.
Post automatically merged:
Yapıyorum hocam ama yinede saga sola oyle gidiyor ki akıl almaz sekılde. Diğer insanların nasıl gitmiyor hayret verici. Calısmaya devam o zaman.
Biraz anlatır mısın veya yardımcı olur musunbende auto hotkeyli makro uygulaması var acıyorum hiç sekmiyor
Biraz anlatır mısın veya yardımcı olur musun
bence ellede rahatlıkla yapılabiliyor biraz mantıgını anlayıp pratık yap.Biraz anlatır mısın veya yardımcı olur musun
ab bana ozelden yardımcı olurmusun bau konu ıle alakalı bırsey anlamadım desem kzımasssın inşallaheger mobil oynuyorsan ateş sırasında ekranın üzerinde basılı tuttugun zaman aşagı dogru parmak kaydıracaksın
yok emülatör ise mause'ni çekeceksin bu kadar basit. Her şeyi hileden beklemeyin arkadaşlar az sizde oynayın.
yok öyle siz balkonda sigara içerken sizin yerinize uçaktan atlayıp win alan hile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?